Re: Opinia o salonie Cyclosport
Ten CycloSport co jest teraz w Chwaszczynie to ten sam co jakieś 2 lata temu był jeszcze w Gdyni na ulicy Janka Wiśniewskiego. Kiedyś kupiłem u nich rower marki Schauff i byłem zadowolony (dopuki mi go nie skradziono). Później przez pewien czas nie miałem roweru, do czasu jak kiedyś kumpel przyjechał na bardzo fajnym rowerq na ramie Marin'a, który złożył tam i to za bardzo rozsądne pieniądze. Zagadnąłem go i okazało się że jego brat tam pracuje. Pojechałem więc tam i zagadnąłem go :D
Po kilku dniach jeździłem już na nowiutkiej Biri MX Street PRO2001 i to w dodatku nie wydając jakiś wielkich pieniędzy. Z serwisu też jestem zadowolony, bo jak tylko coś mi zaczęło pykać to w ciągu 2 dni wymienili mi korbe, suport i rame, aby wszystko działało. I to wszystko bez żadnego mrugnięcia okiem ani gadania że to klienta wina że pyka. Do dzisiaj nie jestem pewien czego to była wina, jednak podejrzewam że suportu w każdym razie od tego czasu wszystko chodziło idealnie. W Chwaszczynie byłem tylko raz, w zeszłym roku, na przeglądzie. Wszystko zrobiono bardzo dobrze. Pewnie korzystałbym z serwisu CycloSport gdyby był bliżej (mieszkam w Gdyni Obłużu). Ogólnie oceniam ten sklep bardzo pozytywnie.
Odnośnie producentów rowerów jakie tam znajdziesz to kiedyś były tam Schauff, Biria, Hawk, Marin i może coś jeszcze ale już nie kojarze. Nie wiem jak tam teraz jest.
Odnośnie ram Biria to moja jest cały czas użytkowana (od września 2002) i spisuje się bardzo dobrze. Poza tym z tego co mi wiadomo to ram i rowerów Biria nie dostaniesz nigdzie indziej , tylko w CycloSporcie.
pozdROWER
0
0