Opinia o zabiegach mikro z grupona!
Witam. Wszystko było oki do momentu przyjścia na wizytę, bo nawet z dodzwonieniem się nie było większego problemu. Po pierwsze okazało się, że inaczej zostałam zapisana niż mi przekazano przez telefon, po drugie wszystkie trzy zabiegi miała przeprowadzać ta sama kosmetyczka, a jak przyszło co do czego, to co wizyta to inna Pani! Następnie zabiegi: faktycznie, wszystkie Panie kosmetyczki wykonały je w ekspresowym tempie i każda opowiadała inne "fakty" na temat mikro!!! nie będę się rozpisywała o szczegółach i krótko mówiąc zabiegi przeprowadzono byle jak, byle było i następna proszę!:o( Żałosne i niesmaczne było również to, że musiałam prosić o zmianę ręcznika z łóżka, który był brudny i cały we włoskach!!!brrryyy Nie wiem czy tak traktowani są tylko klienci z gruponami, ale faktycznie salon zamiast reklamy i przyciągnięcia klientów, zrobił sobie antyreklamę!
Ogólne wrażenie, niestety nie zachęca mnie do kolejnych wizyt. Szkoda, bo po przeczytaniu info o salonie, szłam tam pełna optymizmu i z nadzieją, że może wreszcie znalazłam profesjonalistów dbających o swoje klientki. Niestety... :o(
Podziękować mogę jedynie za uśmiech i dzień dobry na wejściu.
Pozdrawiam
Ogólne wrażenie, niestety nie zachęca mnie do kolejnych wizyt. Szkoda, bo po przeczytaniu info o salonie, szłam tam pełna optymizmu i z nadzieją, że może wreszcie znalazłam profesjonalistów dbających o swoje klientki. Niestety... :o(
Podziękować mogę jedynie za uśmiech i dzień dobry na wejściu.
Pozdrawiam