Opinia

Gimnazjum wspominam bardzo miło i serdecznie. Wspaniałe grono pedagogiczne, dużo dodatkowych zajęc rozwijających bądź uzupełniających. Z każdej strony mozna liczyć na pomoc i zrozumienie. Organizacja wielu ciekawych wyjść, akademii, przedstawień.

Chciałam również podwazyć teorię, iż "w trójce to niczego Cię nie nauczą". Drodzy rodzice i uczniowie! JEST TO NIEPRAWDĄ! Gimnazjum skończylam z wyróznieniem, dostałam się do jednego z najwyżej ocenianych Techników i co najwazniejsze - jeżeli jest tak słaby poziom nauczania, to dlaczego egzamin z języka polskiego napisałam na 42/50 mozliwych punktów? I proszę wierzyc, nie jestem wyjątkiem swojego 1994 rocznika. To musi świadczyć raczej o tym, że szkola sama w sobie jest naprawdę wspaniała a kilka niezadowolonych osób psuje opinie, gdyż nie zdali bądź nie otrzymali przyzwolenia na zajścia, które w ZADNEJ szkole nie mają racji bytu. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re:Zdanie z wewnątrz

Gimnazjum 3 jest szkoła przyjazną każdemu, tu znają się wszyscy i szanują. Od wejścia wyczuwa się dobrą aurę, wszyscy są uśmiechnięci. W szkole działa Szkolne Koło Caritas gdzie uczniowie uczą się jak być dobrym, może dlatego wszyscy są dla siebie życzliwi i pomagają. Na pewno obecność osób niepełnosprawnych sprawia, że jesteśmy wrażliwi i akceptujemy każdego. W szkole uczy kadra przedmiotowców, którzy są ludźmi mającymi czas zatrzymać się i pomóc każdemu kto jest w potrzebie. Nie ma wywyższania się i traktowania kogoś gorzej. Sprawdziany są dostosowywane do możliwości ucznia. Stały kontakt z nauczycielem poprzez dziennik elektroniczny. Pomoc psychologa i pedagoga. Możliwość wypożyczenia podręczników. Mnóstwo imprez w czasie całego roku szkolnego. Najlepiej wejdź na stronę internetową, albo zapisz się do naszego gimnazjum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0