Ak - ocena (1) Miejsce warte polecenia, polecam rehabilitację u Pana Adama. Ak ZbyDu - ocena (1) Serdecznie polecamy! Wnuczki bardzo zadowolone, było super. Już planują nowy... ZbyDu Paulina - ocena (1) Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Jestem w końcu spokojna. Od roku... Paulina
Alina Duraj - ocena (1) Gorąco polecam! Wszystko jest nowe, kolorowe, czyste. Wnuczek bardzo... Alina Duraj Mama - ocena (1) Świetne miejsce dla dzieci. Szeroka oferta zajęć dla maluszków. Świetnie... Mama AK - ocena (1) Zapisałam się na wizytę nie będąc pewna, czy jest to konieczne. Pan Doktor... AK Iwona - ocena (1) Ten sklep to najgorsza porażka. Pan wkręcił nas w zakup najnowszego Apple... Iwona Piotr Głogowski - ocena (1) Temat zakupu działki pod budowę domu. Profesjonalne doradztwo finansowe z... Piotr Głogowski US - ocena (1) Dziękuję za wizytę. Poczułam ulgę już po pierwszej rozmowie. Wiem, że jestem... US Kami - ocena (1) Super miejsce. Świetnie zorganizowane urodziny poprowadzone przez Panią... Kami Roksana Dziadura - ocena (1) Serdecznie polecam usługi pośredniczki Alicji Nikrandt z agencji Pepper... Roksana Dziadura Polina - ocena (1) Serdecznie polecam Mecenasa Mateusza Szczurka i jego kancelarię! Pomógł mi w... Polina Joanna - ocena (1) Usługa zarządzania najmem odciąża mnie jako właścicielkę od wszystkich... Joanna Małgorzata - ocena (1) Leczyłam się u doktor Terlikowskiej przez 14 lat. Byłam bardzo zadowolona.... Małgorzata Aleksandra - ocena (1) Mój syn i jego goście jeszcze przez tydzień wspominali te urodziny. Sala... Aleksandra Marek - ocena (1) Najlepsze w Trójmieście miejsce na Urodziny dziecka, rodzinka zadowolona Marek Iwona - ocena (1) Ależ jestem ogromnie zadowolona. Mam to co chciałam. Polecam! Iwona Kasia - ocena (1) Problem z instalacją wydawał się nie do rozwiązania, ale hydraulik podszedł... Kasia Pamela - ocena (1) Godziny, które mi pasowały, były dość nietypowe, ale hydraulik nie miał z tym... Pamela Marcin - ocena (1) Polecam, naprawdę profesjonalne podejście. Pan Damian Rusnak bardzo... Marcin