Super! (1) Wrzescz najlepszą dzielnicą Gdańska :) Alice Kolibki the best ;) (1) Kolibki są świetną stajnią :) Polecam szczególnie tym którzy chcą dobrze... Koniara Ogólnie to tylko kupować konkretnie i szybko wychodzić (1) fajne promocje /zależnie od godziny i humoru sprzedawcy/. Na jakąś... klientka
Strasznie drogo.... (1) gdynianka Dawno tam nie byłem, ale...... (1) wcześniej obsługiwała wymądrzała dziewucha typu cwaniara - nie dobrze........ A>M Czy ja to naprawdę czytam czy tylko śnię? (1) Makar - miłośniku przyrody, a co z przestępczością i okropnymi blokami? Ja... gdynianka Dobra Quchnia warta grzechu (1) Dobra Quchnia to idealne miejsce do przezywania rozkoszy podniebienia.... Agnieszka Cudnie! (1) Przeszłam na grupę polonżową! Kocham Cię Frytku.To dzięki tobie udało mi... OLA już z grupy polonżowej :) dzieci sa najstraszniejsze z calego gdanska (1) to gimnazjum jest straszne dzieciaki wyzywaja szkanuja nauczyciele krzycza... kamilaz tej szkoly nie jestem zachwycona.. (1) Co prawda poziom nauczania jest bardzo wysoki i dobrze szykuje do matury,... Asia polecam (1) SUPER ! Daniela Wielkie zdziwienie!!! (1) Na egzaminach zdajemy na Grande Punto, a szkoła na Morenie ich nie posiada,... Adam Tomek - opinia (1) Ogólnie słabo Tomek aliena - opinia (1) teraz juz wiem dlaczego mają tak tanio, za badziewie mało sie płaci aliena aliena - opinia (1) jedzinko super, warto sie tam wybrać nawet na romantyczną kolacje polecam aliena Gorąco polecam! (1) Pani Ania zrobiła mi makijaż ślubny - rewelacja! Piękne wykonanie, super... Ania Fajny klub (1) Różne oceny słyszałem o tym klubie. Że snobistyczny, dla wybranych i drogi.... Robert RAJ NA ZIEMII (1) Kocham tę restaurację!!! miyu Naprawdę warte polecenia!!! (1) Miło, szybko (w terminie), skutecznie i naprawdę profesjonalnie. Jestem... Ida salon (1) Salon pani Bożenki Pajor jest rewelacyjny znajdują sie w nim poprostu... iwonka