ochrona (1) ochrona nie rozroznia obuwia sportowego od innego i przez tonie wszedłem... defensywny nareszcie!! (1) nareszcie klinika i lekarze godni polecenia :) polecam dr. Stencel- wyjasnił... zosia Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek
Aśka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z wizyty, opieki. zostałam przyjęta w trybie... Aśka Fajny sklepik (1) Fajny nowy sklepik z cześciami do francuzów,fajna i fachowa obsługa,widać ze... LOKO Uwielbiam TRENDY:) (1) Od paru lat regularnie chodze tylko i wylacznie do Trendy:) Sa super. Nie... madzia POLECAM!!! (1) Od lat korzystam z usług Bożeny oraz fryzjerki Ewy, a od roku z zabiegów... Gawron Po£echtaj Twe uspione zmys£y! (1) Naleze do bardzo wymagajacych i kaprysnych klientek, szukajacych czegos... Agnieszka SUPER!!! (1) Panowie cyklinowali i lakierowali mi parkiety.Jestem bardzo... Sopocianin absolwentka oph i msu oph (1) Uczelnia jak każda inna. Są przedmioty nad którymi trzeba solidnie się... zapałka Nie można tu nie przyjsć!!! (1) Gorąco polecam wszystkim koneserom naprawdę dobrej kawy i nie tylko!!!! wybredna Gorąco polecam (1) Gorąco polecam szkołe, przemiły i profesjonalny personel, zwłaszcza... zaq44 Żółwik i Pędziwiatr :) (1) Panowie są bardzo sympatyczni i dobrze się dobrali...Żółwik i Pędziwiatr... Justyna i Małgorzata :) karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo PO PROSTU POLECAM!!! (1) Moja SKODA FABIA została zabezpieczona szybko i fachowo.Obsługa... Krzysztof Jabłoński Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila bez (1) Jest to jedno z lepszych gimnazjów. Jeśli ktoś nie chce się uczyć to poziom... mama :) (1) Fajnie jest tam i tyle :) Kasia nie polecam (1) tragiczna obsługa... nie zdazylem nawet wygodnie usiasc a podeszla do mnie... Kamil REWELACJA (1) Pan Andrzej jest naszym lekarzem rodzinnym od wielu lat i nie wyobrażam... Martyna