Serdeczne podziękowania !!! (1) Serdecznie dziękuję za trafną diagnozę i natychmiastowy zabieg, któy... Artur kini-a - opinia (1) Witam Dziwię się, że tak mało opinii jest o kursach Top Dance. Dlaczego ?... kini-a Najlepsza szkola salsy w Trojmiescie (1) Z SalsaKings jestem zwiazany juz od poltora roku. W tym czasie bralem udzial... Marek
super:)) (1) lecze sie u doktor Gorczynskiej stomatolog i kazdemu polecam wspaniala... agusia Osiedle Hynka (2) Wlasnie odebralem mieszkanie na Hynka. Nie obylo sie bez kilku spotkan... konewski Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca DROGI (1) barzdzo drogo i slaba jakosc serwisu kedzior bardzo miła pani a na dodatek świetny specjalista (1) Widać że zna się na tym co robi, ma niezłą praktykę za sobą i ogromną wiedzę M KP jest ok (1) To jest bardzo fajna szkoła.. polecam !! ucz polecam szkołę i Panią Asię (1) Muszę przyznać ,że jestem bardzo zadowolona. Zajęcia teoretyczne były... Ania dosczetny bubel (1) brak koordynacji robot kiedys woda w morzu wyschnie ale nie na scianach... obserwator Małgorzata - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba. Doradzi, podpowie. Fachowo odpowie na wszystkie... Małgorzata Ciągłę porblemy (1) Jestem ich abonentem od 6 lat (od początku) i ciągle są problemy. Sieć... Użytkownik OSK kto? (1) Kto się jakim koniem opiekuje?(chodzi o małe koniki) Z góry dziękuję.... OLA :) Ola - opinia (1) Gorąco polecam dr Skórę - trafna diagnoza i miła atmosfera. Profesjonalnie! Ola Ania - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Skóry i poleciłam go już nie jednej osobie.... Ania sciema (1) WSMSGiP to pod względem nauczania bardzo dobra uczelnia, szkoda tylko, że... cvn Szkółka Vectra -świetna sprawa:)) (1) Polecam wszystkim instruktorów, którzy tam jeżdżą, a konkretnie pana Leszka,... Agatka pff.. (1) Nie wiem ale jak dla mnie to w ogole to nie jest bowling...tor za... Diamond pozdrowienia dla kucharza (1) fajnie, super jedzenie, muza może być powodzenia magar