Godny polecenia (1) Byłam na badaniu u dr i było naprawde super bardzi sie bałam po... dyzia O co chodzi z tą Ewą???? (1) Nie wiem kompletnie kto i dlaczego pisze takie kłamstwa o kometyczce Ewie???... Ola Danuta - opinia (1) Panie w rejestracji traktują pacjenta jak natręta. Telefonów zwyczajowo się... Danuta
Suuuuper!!!! (1) Najlepszy salon w Trójmieście!!! Jestem chłopakiem, miałem... Łukasz Gdynia Maciek to profesjonalista (2) szybkie kontury i bardzo dokładne , wypełnienia i cienie wykonywane sprawnym... Tomek Pani Tatiano! Tak właśnie powinna reakcja na niezadowolenie klientów (1) Przypadkowo wpadłem na tę stronę, szukając informacji o lokalizacji Tatiany... MH SUPER LOKAL (1) SUPER LOKALIK jestesmy tam stałą ekipą zawsze mozna fainie pogadać obejzeć... Papug Pamiątka po chłopaku (1) Byłam u dr Kujawy kilka razy razem z chłopakiem, który jest po przejściu b.... Smutna WARTO (2) Tanio sprzedali, szybko zamontowali, mało za to skasowali. Na prawde warto.... GTIfan Jetem zadowolony (2) Tak powinno być w każdym punkcie usługowym. Fachowo,szybko i miło. Grzegorz polecam!!!!!! (1) polecam robienie paznokci w tym salonie! pania w czarnych krotkich wlosach... freya Dobra jakość (1) Z tego salonu już dwa razy razem z mężem składaliśmy zamówienie. Za... K. Hojska Sharkiya - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z podejscia do malego pacjenta i diagnoz :) polecam... Sharkiya NAJLEPSZY FRYZJER W CALYM TROJMIESCIE (1) DLA POTWIERDZENIA SWOICH SLOW ZAWARTYCH W NAGLOWKU CHCIALBYM NAPISAC ZE... AREK ( WASZ KLIENT NA ZAWSZE ) Iza - opinia (1) Mała szkoła z zangażowaną kadrą, trzymazającą poziom. Budynk ładny z... Iza Ja - opinia (1) bardzo fajna szkoła:) Ja Pani EWA- profesjonalistka jakich malo (1) Polecam wszystkim Paniom wizyte u Pani EWY. Pani Ewa jest profesjonalistka... Betty PERFEKCJA :) :) :)ELKA SCHOOL (1) WITAM ! Polecam wszystkim szkołe ELKA SCHOOL! Dzięki fantastycznym... KRZYSIEK Lady_Evelin - opinia (1) Chodzę od niedawna na Spójnię, i stwierdzam, że Sylwia jest rewelacyjna,... Lady_Evelin POLECAM YES! (1) Jestem uczestniczką kursu angielskiego i jestem bardzo zadowolona z zajęć.... Bogusia