Kasia z Pucka - opinia (1) Jeżeli jestes znużona, zmeczona albo po prostu masz ochote na chwileczkę... Kasia z Pucka Przyjemne wizyty (1) Bardzo sympatycznie i w miłej atmosferze odbywaja sie wizyty u Pani doktor.... Aleksandra studiuję w PWSH.... (1) i jestem zadowolona. Jestem na filologii angielskiej i jak wszedzie można tu... Apple
zadowolona pacjentka - opinia (1) mało który lekarz ginekolog wykazuje tak dużo taktu i delikatności w... zadowolona pacjentka TO SIĘ NAZYWA KLASA (1) Wystrój restauracji w klasycznym stylu, bogate menu oraz wspaniała obsługa... Antoni Kinga - opinia (1) super szkółka!! placyk na miejscu, wiec nie trzeba nigdzie bladzic, do tego... Kinga profesjonalna obsługa (1) Zamówiłem jedzenie jak zawsze, nastąpiły perturbacje przy zamówieniu, po 10... silnoreki Swietna Pani lekarz pediatra!!! (1) Niedawno przeprowadzialm sie z Leby do Gdyni i musialam wybrac lekarza dla... Mama Nikolasa NIEŻLE !!!!!! (1) MÓJ PRZEDMÓWCA RACZEJ POMYLIŁ FIRMY!!!. W FIRMIE IBJ MONTOWANY BYŁ ALARM,... IWCIA jestem oczarowana (1) Wizyty przebiegają sprawnie i w miłej atmosferze. Moim zdaniem, Pani doktor... Joanna 100 % zadowolenia (1) Pani doktor jest nie tylko profesjonalnym lekarzem ale i bardzo ciepłą i... olenka Polecam (1) Byłam pacjentką dr Ratnickiej przez wiele lat i przez cały ten czas miałam... Agnieszka stała klientka - opinia (1) Chciałam tylko powiedzieć i jednoczesnie poprosić aby zastepstwa za... stała klientka Polecam Wszystkim Salon La Femme - Naprawdę Warto! (1) Odwiedziłem Salon La Famme i nie żałuje swojej decyzji dotyczącej wyboru... Patryk Profesjonalne leczenie (1) Eurodent to jedna z nielicznych praktych na europejski poziomie. Marcin Zwierzątka w dobrych rękach (1) Polecam usługi weterynaryjne u dr Rafalskiego, trafne diagnozy, szybkie... Fisia Fantastyczne jedzenie !!! Lokal obowiązkowy!!! (1) Fantastyczne mięska, pierogi i zupy. Szczególnie polecam zestaw pierogi z... Magda świetna jakość!!!! (1) trafiłam do salonu przypadkiem ponieważ mieszkałam w tym hotelu i jestem pod... krystyna Smacznie, niedrogo, domowo! (1) Bardzo przyjemne miejsce na rodzinny obiad. Polecam polędwiczkę w sosie... Magda Moja ulubiona restauracja w Gdyni! (1) Wspaniałe jedzenie !!! Szczególnie steki i mięska zawijane ręcznie w małe... Magda