la femme?? (1) rowniez spotkalismy sie z osoba podszywajaca sie pod konsultantke Waszej... gonzo Zbyszek - opinia (1) Bardzo przyjemny mały "lokalik" ,właściciel szalenie sympatyczny,jedzenie... Zbyszek Polecam :) (1) Pizza naprawdę bardzo dobra, w dodatku tania (od 9 do 14 zł). Szybcy i mili... Recepcjonistka
70 minut czekania na posiłek ! (1) Niestey... restauracja zrobila na mnie bardzo zle wrazenie, poprzez obsluge... glodny Miła młoda obsługa... (1) znająca się na nowinkach, super lokalizacja i specjalistyczny serwis... tuptus3m A ja nie żałuje (1) Chodzę tam od niedawna ale podoba mi sie tam. Za pierwszym razie było bardzo... Tak po prostu To jest dobra szkoła (1) Nasze dziecko jest aktualnie uczniem tej szkoły. Wysoko oceniamy... Wiesław Opinia (1) Wiatam, calkowiecie nie zgadzam sie z przedmowcami. Pani Doktor jest jak... Piotr R. OBY TAK WSZĘDZIE!!!! (1) Bardzo dobra hurtownia.POLECAM!!!! gips Polecam ! (1) Uczciwi Fachowcy w swej dziedzinie do tego miła obsługa. Chłopaki mają chęci... Fred z teatru wieje PRLem (1) byłam w lipcu na przedstawieniu ( po dwudziestoletniej nieobecności w tym... kasiula Pmot w Gdyni przy ul Pomorskiej to profesjonalna szkoła (1) Jestem bardzo zadowolona, że ukończyłam właśnie te szkołę a nie inną .Moi... Krystyna 1-szy sklep rowerowy:) (1) Bardzo bogaty asortyment częsci,połączony z dużą ilością rowerów... Kori "OPTIMA" NIE DO ................:) (1) 27.08.ZDAŁAM EGZAMIN PRAKTYCZNY i z całą odpowiedzialnoscia moge powiedziec... ZADOWOLONA bulwar zobowiązuje.... (1) ...miejsce klimatyczne - bulwar, port, morze... szkoda, że nie potrawy.... architekt Żałosna obsługa (1) Pierwszy raz w zdarzyło mi się zostac poproszonym o zwolnienie stolika, po... Jarek Mega Super Zaj........... Sklep ! (1) Sądzę, iż jest to jeden z niewielu sklepów godnych zaufania. Można im wiele... BOOOOMBEEEEEERRR ! ! ! ! ! ! ! ! Polecam (1) Po jednym moim zabiegu schudłam aż 1 kg. Polecam. świetna obsługa i... Basia Odradzam fryzjerstwo!!! (1) Pani robi łaskę , że przyjmie..Już 2 raz mi odmówiła,.Raz miała klientkę za... iwa POLECAM!!! (1) mialam zajecia hiszpanskiego w malej grupie z Meksykanka - rewelacja! A... lena