niezadowolony klient - ocena (1) Dramat. Nie polecam. Pani z powodów jak się okazuje osobistych zaniedbała... niezadowolony klient Monika - ocena (1) Wspaniały żłobek. Rewelacyjnie położony w kamienicy na Armii Krajowej.... Monika Adrian - ocena (1) Zamówiłem taxi na godzinę 3:30, kierowca był 5 minut przed czasem, dzięki... Adrian
Kasia - ocena (1) Postanowiłam zmienić ocenę ze względu na jakość nagrań, które są teraz o... Kasia Maria - ocena (1) Mamy bardzo nieśmiałe dziecko, któremu trudno nawiązać kontakt z... Maria Wojtas - ocena (1) Wszystko ok.Dobrze budują, można się dogdac Wojtas Paweł - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić panią Annę jako niezwykle kompetentnego i... Paweł Paweł Pyszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm, bardzo mocny i solidny masaż. Wywiad przez Pana Michała... Paweł Pyszka Rafał - ocena (1) Super zajęcia, córka 6 letnia bardzo zadowolona. Rafał Kamila - ocena (1) Przedszkole, które staje się drugim domem! Nasza córka uczęszcza tu już... Kamila Лиза - ocena (1) Bardzo mila atmosfera, precyzyjna konsultacja odnośnie fryzury ,dokładnie... Лиза Mateusz - ocena (1) jestem zadowolony z usług serwisu, szybki czas realizacji i przystępne ceny... Mateusz Jakub Nowak - ocena (1) Świetna obsługa! Pan Krzysztof bardzo pomocny, naprawił mój telefon S20 FE w... Jakub Nowak Wiesław - ocena (1) Chciałem bardzo polecić Panią Elżbietę Krzyżaniak. Do gabinetu trafiłem z... Wiesław Zibi - ocena (2) Pan Przemek to bardzo kompetentny agent nieruchomości. Jego profesjonalizm i... Zibi Alicja - ocena (1) Dziewczyny z fundacji wkładają bardzo dużo wysiłku i miłości dla każdej... Alicja Zadowolona Klientka - ocena (1) Profesjonalny, szybki, konkretny ,rzetelny . Pan Tomek sprawdza... Zadowolona Klientka Elżbieta - ocena (1) Jest wszystko ! Elżbieta Olena Dima - ocena (1) Dziękuję bardzo za nasze życie! Serdecznie pozdrawiam i niech was Bóg... Olena Dima Kacper - ocena (1) Świetna szkoła nauki jazdy,instruktor Pan janusz bardzo dobrze przygotowyuje... Kacper