Bartosz - ocena (1) Rekomenduję biuro Pasja Nieruchomości jako solidne, wiarygodne w pełni... Bartosz Anna Krasnoshchokova - ocena (1) Bardzo pomagają ludziom. Dziękuję bardzo. Wieńcej by takich ludzi ️️️️ Anna Krasnoshchokova Anna - ocena (1) . Fundacja Save a Life International wykonuje niezwykle ważną pracę,... Anna
Emilia - ocena (1) Wizyty u Pani Doktor przebiegały w przyjaznej i komfortowej atmosferze,... Emilia Tata Piotra i Wiktora - ocena (1) Grzechotka to miejsce, które od razu skradło nasze serce! ️ Kameralna... Tata Piotra i Wiktora Sylwia - ocena (1) Współpraca z Pauliną od samego początku była niezwykle owocna, po... Sylwia Marysia - ocena (1) Pierwsza wizyta u psychologa to krok w kierunku zdrowia psychicznego,... Marysia Sebastian - ocena (1) Niesamowita wiedza gościa od naprawy wzmacniaczy. Oddałem wzmacniacz NAD do... Sebastian Julia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z decyzji, którą podjęłam zapisując się na kurs do... Julia Agnieszka - ocena (1) Wspaniała fundacja pomagająca kobietom w potrzebie Agnieszka Bebe K - ocena (1) Pęknie postawiony pomnik. Bebe K Obserwator - ocena (1) Jesteśmy ogromnie zadowoleni z wyboru tego przedszkola! To miejsce pełne... Obserwator Sebastian - ocena (1) Miła szkółka bardzo dobrze przygotowali mnie na egzaminy, dzięki nim zdałem... Sebastian Robert - ocena (1) Świetnie wykonane zlecenie. Wszystko na czas, usługa też wyceniona bardzo... Robert Karolina - ocena (1) Bardzo polecam! Współpraca z agencją była bardzo profesjonalna. Pan Adrian... Karolina Kokon - ocena (1) Zrobiłem mały tatuaż na nadgarstku i wszystko przebiegło super. Atmosfera... Kokon Paweł - ocena (1) Biuro nieruchomości Nord to bardzo solidny partner w transakcjach na rynku... Paweł PABLO - ocena (1) Masakra z biletami parkingowymi - kolejka do parkomatu bo tylko gotówką. Po... PABLO Paweł - ocena (1) Bardzo miła obsługa od juz od wejścia .Bardzo dziękuję dr Milenie za fachową... Paweł Ala - ocena (1) W eyemazing można znaleźć ciekawe i bardzo dobre jakościowo, oprawki i szkła... Ala