Olga - ocena (1) Super szkolenie! Teraz czuję się pewniej nie tylko po zmroku! Olga Paula - ocena (1) CHAOS tak bym określiła ostatnią wizytę w tym miejscu, kilka osób obsługiwało... Paula Grażyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne usługi. Pracownicy kompetentni, w każdym problemie... Grażyna
Anna - ocena (1) Super doczyszczone kanapy i wykładziny . Polecam ekipę ! Anna Wiesław - ocena (1) Biedni są ci, którzy nie próbowali pieczywa mistrza Majchrowskiego. Chociaż... Wiesław elf - ocena (1) pyszne, pachnące pieczywo, apetyczne i smaczne ciasta i ciastka, zawsze... elf Kasia - ocena (1) Beznadzieja zero profesjonalizmu zero jakich kolwiek innowatorskich... Kasia Reds - ocena (1) Jest ok. Czysto, osiedle zadbane, ceny umiarkowane Reds Klient - ocena (1) Siłownia w miarę ok ale jedna pani z obsługi nie miła, najlepiej żebym płacił... Klient Malgorzata - ocena (1) Kulturalny, elastyczny, uczciwy pośrednik. Polecam Malgorzata Anna Ro - ocena (1) Suuper projekt, dobrze wykonane meble, wyszły pięknie! Anna Ro Reds - ocena (1) Spoko zarządca, czysto, opłaty średnie... Reds ALONA - ocena (1) Nie miła obsługa ALONA Adam - ocena (1) Duży wybór opraw dla mężczyzn w nowo otwartym punkcie visusmensport.... Adam Paulina - ocena (1) Nie kompetentna obsługa. Nie polecam Paulina Wiktoria - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon ! Obsługa i doradztwo na wysokim... Wiktoria Pacjent - ocena (1) Tragiczna opieka nocna u obrażonej Pani Doktor Jagodzińskiej oraz księżnej... Pacjent Kamienna Góra - ocena (2) Zaczepiłam pracowników firmy podczas ich prac. Panowie byli bardzo mili, a... Kamienna Góra Jola - ocena (1) Chłopaki robią świetną robotę. Myślałam, że straciłam bezpowrotnie dorobek... Jola Katarzyna - ocena (1) Byłam na spektaklu Pomoc Domowa i byłam zachwycona. Kupiłam już bilety na... Katarzyna