Adam - ocena (1) Z przyjemnością polecam i daję najwyższą możliwą ocenę dla agencji Naba... Adam Kasia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo przyjazna atmosfera, bardzo... Kasia Marta - ocena (1) Najwyższa jakość, piękny design, unikatowy produkt, profesjonalna obsługa i... Marta
Izabela Nowak - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Jolantą przy aranżacji mojego... Izabela Nowak Olgi1 - ocena (1) Dzięki nim znalazłam nieruchomość, która idealnie spełnia moje oczekiwania... Olgi1 Domi5 - ocena (1) Zero stresu, szybka robota i pełne wyjaśnienie, jak dbać o nowe przekłucie Domi5 Sylwia - ocena (1) Szyna CPM. Syn używał 4 tygodnie i była bardzo skuteczna. Sylwia Yuliia - ocena (2) Polecam szkołę GDPrawko. Teoretyczne zajęcia prowadził Pan Artur, bardzo... Yuliia Jolanta B - ocena (1) Polecam wszystkim zainteresowanym Agencję Nieruchomości"Inaczej" .Pan... Jolanta B Konrad Weber - ocena (1) Serdecznie polecam obsługę doradztwa kredytowego oferowaną przez pana Daniela... Konrad Weber Aleksandra - ocena (1) Pani Doktor już na pierwszej wizycie wywarła na nas bardzo pozytywne... Aleksandra Marta Magdalena - ocena (1) Szyk, styl i elegancja, duży wybór, sympatyczna obsługa na poziome.Jak mam... Marta Magdalena Beata - ocena (1) Eyemazing to wyjątkowy salon optyczny, gdzie znalazłam unikatowe oprawki, a... Beata Anna Hartman - ocena (1) Pasja do wykonywanego zawodu, wiedza, troska o pacjentów i atmosfera... Anna Hartman Justyna U - ocena (1) Pani Kasia to cudowny lekarz z ogromną wiedzą, przy tym bardzo profesjonalna... Justyna U Roma - ocena (1) Mieliśmy przyjemność skorzystania z usług Selfie Shooter. Wynajem fotolustra... Roma Anna - ocena (2) Chciałabym się podzielić moją opinia o Pani Dorocie Białowąs. Pani Dorota... Anna Kasia - ocena (2) Polecam Kancelarię z czystym sumieniem. Pan Piotr konkretnie, rzeczowo i... Kasia Monika - ocena (1) Pojechałam dzisiaj bez umawiania, chciałam podłączyć komputer, Pan od razu... Monika Ania - ocena (1) Byliśmy w ten weekend. Niedziałająca jedna atrakcja na piłeczki - awaria,... Ania