Wspólnota - ocena (1) Nasza wspólnota jest bardzo zadowolona z jakości wykonywanych usług.... Wspólnota K - ocena (1) Tragedia, brak komunikacji, firma wygadana, mało robi. Odradzam!! K Marek - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Natalią Erdmann-Sieradzką. Dzięki jej... Marek
M. - ocena (1) W grupie jest sporo psów. Trener nie zwraca uwagi, gdy ktoś kompletnie sobie... M. Stefan - ocena (1) Jesteśmy klientami biura od 5 miesięcy i jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Stefan Ola - ocena (1) Usługa wykonywana dokładnie, w dobrym tempie i dyskretnie, bez względu na to,... Ola Maciej - ocena (1) Zakupiłem w nich używane auto z tzw gwarancją. Już w momencie wyjazdu auto... Maciej Rafał W - ocena (2) Bardzo dziękuję pani Agnieszce Miglin z Tyszkiewicz Nieruchomości za... Rafał W Michal - ocena (2) Polecam, bardzo sprawnie i merytorycznie ale przy tym wszystkim ludzko. Pani... Michal Danusia - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Lilianą Szymańską z Tyszkiewicz... Danusia Elżbieta - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług świadczonych przez Tyszkiewicz... Elżbieta Dorota - ocena (1) Takiego miejsca szukałam. Jestem w pełni usatyswakcjonowana moimi nowymi... Dorota Wojtek - ocena (1) Mega bardzo dobrzy nauczyciele wszystko za pierwszym Wojtek Kamil - ocena (1) Bardzo dobra szkola mimo ze na prawko zostałem namawiany przez kolezanke bo... Kamil Zadowolony Klient - ocena (1) Serdecznie dziękuję agentowi nieruchomości Maciejowi Szwałkowi z Obrotni... Zadowolony Klient Justyna - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Jolą. Projekt całego mieszkania, którego głównym... Justyna Bombasta - ocena (1) Jeśli szukasz wyjątkowych kompozycji kwiatowych, to Kwiaciarnia Imbir jest... Bombasta Katarzyna Rybicka - ocena (1) Odlotowa 18-stka :) Niezapomniana imprezka urodzinową dzięki DJ Godzilla... Katarzyna Rybicka M - ocena (1) Na Pana Sebastiana trafiłam z polecenia rodziny. Zostałam bardzo pozytywnie... M Ad.4m - ocena (1) Dzięki Estate Polska mogłem spokojnie wynająć swoją nieruchomość i cieszyć... Ad.4m