Michal - ocena (2) Polecam, bardzo sprawnie i merytorycznie ale przy tym wszystkim ludzko. Pani... Michal Danusia - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Lilianą Szymańską z Tyszkiewicz... Danusia Elżbieta - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług świadczonych przez Tyszkiewicz... Elżbieta
Dorota - ocena (1) Takiego miejsca szukałam. Jestem w pełni usatyswakcjonowana moimi nowymi... Dorota Wojtek - ocena (1) Mega bardzo dobrzy nauczyciele wszystko za pierwszym Wojtek Kamil - ocena (1) Bardzo dobra szkola mimo ze na prawko zostałem namawiany przez kolezanke bo... Kamil Zadowolony Klient - ocena (1) Serdecznie dziękuję agentowi nieruchomości Maciejowi Szwałkowi z Obrotni... Zadowolony Klient Justyna - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Jolą. Projekt całego mieszkania, którego głównym... Justyna Bombasta - ocena (1) Jeśli szukasz wyjątkowych kompozycji kwiatowych, to Kwiaciarnia Imbir jest... Bombasta Katarzyna Rybicka - ocena (1) Odlotowa 18-stka :) Niezapomniana imprezka urodzinową dzięki DJ Godzilla... Katarzyna Rybicka M - ocena (1) Na Pana Sebastiana trafiłam z polecenia rodziny. Zostałam bardzo pozytywnie... M Ad.4m - ocena (1) Dzięki Estate Polska mogłem spokojnie wynająć swoją nieruchomość i cieszyć... Ad.4m Foch - ocena (1) Niedziela, godzina 19.20 a ja dalej nie moge na poniedziałek dziecka umówić... Foch Dyzma - ocena (1) Najlepszy tort cynamonowy jaki jadlem Dyzma Izabela - ocena (1) ...przeniosłam siebie w Świat smaku zmysłu zapachu i tańca ... Dziękuje za tę... Izabela Luis - ocena (1) Bardzo mila obsługa , szybkie i profesionalne podejscie , i co najwazniejsze... Luis Maciej - ocena (1) Podstawówka zaliczona - profesjonalne podejście, polecam! Maciej Klaudia - ocena (1) Gorąco polecam! Wybraliśmy sie z partnerem na masaż kobido i oboje jesteśmy... Klaudia Iva - ocena (1) Obsługa na medal! Odwiedziłem serwis oryginalny Samsunga i nie zawiodłem się... Iva Ewelina - ocena (1) Firma BIFAM to gwarancja wykonania usługi w najwyższej jakości. Firma BIFAM... Ewelina