Bartłomiej - ocena (1) w osk poldek zrobiłem kategorie C, D oraz przyczepy E, oprócz tego... Bartłomiej Magda i Marek - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Anną Kessler! Pomogła nam przejść przez... Magda i Marek Iwona i Roman - ocena (2) Wybralismy tę firmę na podstawie opinii na tym portalu i nie zawiedliśmy się.... Iwona i Roman
Viyaleta - ocena (1) Bardzo spodobała nam się położna Paulina. Bardzo uważna, wszystko dokładnie... Viyaleta mer - ocena (1) Pizza bardzo mi smakuje ale nie podoba mi się, że psy siedzą przy stoliku, a... mer Mateusz - ocena (2) Współpracowaliśmy ze szkolą dwa razy, przy obu psiakach. Zajęcia w... Mateusz Lucjan - ocena (1) Krótkie nagrania audio, nieprzejrzysta strona, nie ma możliwości usunięcia... Lucjan Sylwester - ocena (1) ulotki otrzymaliśmy w szybkim terminie. Druk był kolorowy, naprawde dobra... Sylwester Hanna - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie, duże porcje. Miłą obsługa. Miejsce warte polecenia. Hanna Ihor , Hanna - ocena (1) Gorąco polecamy szkołę osk speed. egzaminy zdaliśmy za pierwszym razem,... Ihor , Hanna Monika Krzoska - ocena (1) Lek.Robert Jeliński operował mnie 18 lat temu z bardzo dobrym skutkiem,... Monika Krzoska Daniel Raczyło - ocena (1) Współpraca z Panią Dominiką Gończ- Grzelak to była czysta przyjemność. To... Daniel Raczyło Piotr - ocena (2) Niestety oczekiwałem więcej, nie polecam! Piotr Wojciech - ocena (1) Duży wybór oprawek a przy tym miła i profesjonalna obsługa. Wojciech Liliana - ocena (1) Fachowa pomoc, polecam Panów Liliana Joanna - ocena (1) Polecam! Moje ulubione buty jak nowe, praktycznie z dnia na dzień. Joanna Arcy - ocena (1) Jestem pod wrażeniem sprawnie ogarneli temat z całego serca polecam. Arcy J LO - ocena (1) Impreza jest do bani, od 10 lat gra to samo, na parkiecie jest liczba osób... J LO Oliv44 - ocena (1) Przekłucie brwi to teraz mój ulubiony element stylizacji! Oliv44 Marek - ocena (1) Wracam po długiej przerwie w aktywności fizycznej dzięki Panu Michałowi znów... Marek