Joanna - ocena (1) Polecam! Moje ulubione buty jak nowe, praktycznie z dnia na dzień. Joanna Arcy - ocena (1) Jestem pod wrażeniem sprawnie ogarneli temat z całego serca polecam. Arcy J LO - ocena (1) Impreza jest do bani, od 10 lat gra to samo, na parkiecie jest liczba osób... J LO
Oliv44 - ocena (1) Przekłucie brwi to teraz mój ulubiony element stylizacji! Oliv44 Marek - ocena (1) Wracam po długiej przerwie w aktywności fizycznej dzięki Panu Michałowi znów... Marek Katarzyna - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Monikę. Przeprowadziła nas przez proces sprzedaży... Katarzyna Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam rzetelny masażysta, byłem u paru innych ale pan Michał... Mateusz Eliza - ocena (1) Przemili panowie, wszystko na czas i bez uszkodzeń przewiezione z Gdańska do... Eliza Daria - ocena (1) Wszystko profesjonalnie i na czas. Kontakt bezproblemowy i wszystko do... Daria Krystyna - ocena (1) Dostaliśmy kontakt do Eskale od znajomego i mimo że jesteśmy bardzo... Krystyna Zofia - ocena (2) Bardzo profesjonalna usługa. Firma świetnie sobie poradziła z wyniesieniem... Zofia Marek Łuczyński - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Dominiką Grzelak. Przemiła osoba,... Marek Łuczyński Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam :) Monika Rafał - ocena (1) Polecam, miło, szybko, profesjonalnie Rafał Ela - ocena (1) Świetna obsługa, bardzo duży wybór oprawek! Ela Beata i Piotr - ocena (2) Ogromny wybór różnych rodzajów i kolorów rolet, na szczęście podczas pomiarów... Beata i Piotr Tadeusz - ocena (1) Bardzo dokładne sprzątanie, indywidualne podejście do klienta. Zwracanie... Tadeusz Paweł Gołẹbiowski - ocena (1) Krótko powiedziawszy, od zapierdzielania na budowie zawsze łamało mnie w... Paweł Gołẹbiowski Maja - ocena (1) Nie polecam hotelu Central w Gdańsku fatalna organizacja i zimne jedzenie!... Maja Karolina - ocena (1) Super obsługa! Oryginalny serwis Samsung, naprawili telefon na gwarancji.... Karolina