Opinie o ginekologu Ireneusz Obierzyński(przychodnia płyta redłowska gdynia) i Elżbieta Cieciuch (sopmed)

Czy któraś z was była na wizycie u dr Obierzyńskiego lub dr Cieciuch (niekoniecznie w podanych miejscach )i chcialaby podzielic sie opinia? Mam nieregularne miesiaczki, 19 lat, chodzi o pierwsza wizyte. W jakim wieku sa ci lekarze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Obierzyński to lekarz w wieku ok. 50-60 lat. Generalnie też szukalam dobrego ginekologa i naczytałam się o nim samych pozytywnych opinii. Faktem jest, że jako jedyny skutecznie mi pomógł, bo wcześniej chodziłam od jednego ginekologa do drugiego, ale na pierwszą wizytę bym go nie polecała. Wiadomo, że będziesz się stresować i fajnie wtedy o miłą atmosferę. Jest owszem miły wszystko tłumaczy, ale miałam wrażenie, że wszystko robi tak z automatu. Ja lubię lekarza, który pożartuje i jakoś rozładuje atmosferę, wiadomo pierwsza wizyta bywa stresująca. A on jest mega profesjonalny i poważny. + jest to, że przyjmuje na NFZ w przychodni na Płycie Redłowskiej. (BTW. jak już byś się tam chciała wybrać polecam wizyty o 8 rano. Jesteś wtedy pierwsza i wchodzisz od razu. A Pan doktor jest bardzo dokładny więc wizyta trwa u niego przynajmniej z 40 minut, co w sumie też jest plusem, bo nie jest to na zasadzie 10 min i następny; a rejestratorki umawiają wizytę co 20 min., więc im później się umówisz, tym dłużej potem czekasz). Bardziej poleciałabym Ci dr Wnuka, przyjmuje prywatnie w Gdyni i możesz się do niego zapisać przez strone znany lekarz, ma dużo dostępnych terminów. Jest zdecydowanie bardziej przystępny i nie ma takiego napięcia podczas wizyty. Ma ok. 40 lat. Jest naprawdę mega sympatyczny i wszystko tłumaczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja córka zadzwoniła do Obierzynskiego w sprawie tabletek antykoncepcyjnych i nie na jego numer tylko do rejestracji ponieważ jego numer gdzieś zapodziała . Powiem tylko tyle ze był arogancki wobec niej i tak na prawdę zmieszał ją z błotem , że gdzie ona dzwoni i może jej pomoże poszukać numer do niego . Nie napisze co jeszcze mówił mojej córce ale zmieszał ją z błotem . Ja tego tak nie zostawię i niech spodziewa się mojej wizyty bo nikt nie będzie arogancki dla mojej córki !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Opinie o ginekologu Ireneusz Obierzyński(przychodnia płyta redłowska gdynia) i Elżbieta Cieciuch (sopmed)

Jestem bardzo zadowolona z wizyt u doktora Obierzyńskiego. Jest uprzejmy i dokładnie tłumaczy każdy moment badania. Doradzil mi również w wyborze antykoncepcji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....