Dr Obierzyński to lekarz w wieku ok. 50-60 lat. Generalnie też szukalam dobrego ginekologa i naczytałam się o nim samych pozytywnych opinii. Faktem jest, że jako jedyny skutecznie mi pomógł, bo wcześniej chodziłam od jednego ginekologa do drugiego, ale na pierwszą wizytę bym go nie polecała. Wiadomo, że będziesz się stresować i fajnie wtedy o miłą atmosferę. Jest owszem miły wszystko tłumaczy, ale miałam wrażenie, że wszystko robi tak z automatu. Ja lubię lekarza, który pożartuje i jakoś rozładuje atmosferę, wiadomo pierwsza wizyta bywa stresująca. A on jest mega profesjonalny i poważny. + jest to, że przyjmuje na NFZ w przychodni na Płycie Redłowskiej. (BTW. jak już byś się tam chciała wybrać polecam wizyty o 8 rano. Jesteś wtedy pierwsza i wchodzisz od razu. A Pan doktor jest bardzo dokładny więc wizyta trwa u niego przynajmniej z 40 minut, co w sumie też jest plusem, bo nie jest to na zasadzie 10 min i następny; a rejestratorki umawiają wizytę co 20 min., więc im później się umówisz, tym dłużej potem czekasz). Bardziej poleciałabym Ci dr Wnuka, przyjmuje prywatnie w Gdyni i możesz się do niego zapisać przez strone znany lekarz, ma dużo dostępnych terminów. Jest zdecydowanie bardziej przystępny i nie ma takiego napięcia podczas wizyty. Ma ok. 40 lat. Jest naprawdę mega sympatyczny i wszystko tłumaczy.
2
0