Hej. Chciałabym dowiecieć się jakie sa wasze opinie na temat tego klubu??? Ktoś z was juz był albo chodzi albo wykupił karnet??? Chce sama zacząć tam chodzić ale jestem ciekawa czy warto :)
chodze na zajęcia ze Spinningu czyli na rowerach i jest ok na inne nie mam niestety czasu, polecam bo pot leje sie po nogawkach. z tego co wiem to trzeba sie zapisywać bo jest dużo chętnych na spinning.
ja zaryzykowałam i wykupiłam karnet chodze juz 2 tydzien i jestem zadowolona chodz spinning sprobuje dopiero w piatek:) tak czuje ze to jest mocny trening :) wiekszosc zajec mi sie podoba ale fakt minusem jest zapisywanie sie i to ze robi sie coraz wiecej ludzi;)
Z tego co się orientuję to nie trzeba się już zapisywać na większość zajęć poza zajęciami na rowerach i tych z piłkami z przyczyn rezerwacji sprzętu. Zajęcia są różne od mało wymagających po mega męczące - fajnie prowadzone, faktycznie ludzi robi się sporo. Polecam
witam ja chodze od poczatku, jest naprawde fajnie , zgubilam ...nascie cm ,kazdy znajdzie odpowiednie cwiczenia dla siebie . Ludzie i atmosfera rowniez ok Polecam