Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?
OD roku czasu jestem posiadaczką wózka mura 4 koła:) moim zdaniem super wózeczek, jak każdy ma swóje minusy ale osobiście nie zamieniłabym na inny!!!!
koszt zakupu spory bo zaplacilismy. 3 tyś z fotelikiem cabriofix do 13 kg.
Gondola wrecz rewelacyjna , duża i pakowna a to chyba podstawa szczególnie dla dzieci które rodzą sie jesienią!!!! koła zwrotne ułatwiają prowadzenie.
oBECENIE korzystam ze spacerówki, i to kolejne miłe zaskoczenie, nie tylko od strony wizualnej bo wygląda świetnie ale i praktycznej!!!! budka bardzo obszerna świetnie chroni przed wiatrem i zimnem!!!! mozna ją rozkładać zupeczłnie na płasko więc i dzieci które nie potrafia jeszcze siedziec mogą spokojnie być w niej przewozone!! do wózeczka dostaliśmy folie od deszczu , moskitere od komarów pompke do kół , kocyk!
wózeczek sprawdziłam też nad morzem no i dość dobrze radził sobie z piaskiem:)
jeżeli chodzi o minusy to napewno cena, waga jest cięzki (ważna rzecz- należy czeto sprawdzać czy koła sa odpowiednio napompowane bo brak powietrza może naprawde utrudnić prowadzenie wózka!!) a no i zaczoł mi skrzypić po roku intensywnego użytkowania, ale jest w tym moja zasługa bo zdaża mi sie podczas usypiania synka potrząsać wózkiem czego robić nie należy.
pozdrawiam i polecam mure:)
0
0