Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

Dziewczyy czy któraś z Was jezdzi tym wózeczkiem , potrzebuje jakichś opini od uzytkowniczek :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

a nie...jednak bez śpiworka ;)

aneczka...w lecie miałam zwiniętą tą osłonę całkowicie, natomiast na wiosnę i jesień była cały czas wyciągnięta...jak jest zapięta i ściągnięta sznurkiem to nic nie lata i wiatr nie hulał w środku
teraz też jest wyciągnięta cały czas...

jeśli chodzi o podnóżek to mam na razie jeszcze podniesiony i Misiak nóżki na nim trzyma...fakt ze nie należy do jakiś gigantów bo mierzy 80 cm

śpiworek mam uniwersalny...gdzieś wyżej w tym wątku chyba wklejałam zdjęcie spacerówki własnie ze śpiworkiem

kupie używaną Maxi Cosi gondolę dla dziewczynki, nie quinny.

Mam jeszcze kilka pytań do Ciebie bo widzę, ze jesteś obeznana w temacie :)
Nie wkurzało Cie wyciąganie tej osłonki z budki jak dziecko uśnie? Nie wisi później taka "szmata" za wózkiem? No i czy przez to nie jest zimno, nie hula wiatr w środku wózka?
Piszesz, że Twoja mała ma 16 miesięcy i się mieści ale czy nogi jej nie wiszą? A raczej czy nie idą jej na boki jak siedzi bo ten podnóżek dość wąski, Musty ma super szeroki ale mi się te wózki nie podobają :(

Ahhh kupno wozu dla dziecka to taki kłopot :/

No to skoro nie jest to takim problemem to jestem spokojna :D
A powiedz mi, jak sobie poradzilas zima w spacerowce bez okrycia na nogi? Moze kupie uniwersalne?

Ale mi chodziło o ekstremalne warunki:) Jeśli np.chodniki są wydeptane na tzw dróżkę na gęsiego.
W innych warunkach kiedy śnieg jest ubity to raczej każdy wózek da radę:)

w Maxi Cosi trzeba tylko kola zablokować i da się przejechać nawet po śniegu :)

W Anglii śnieg to rzadki przypadek przez większość roku go nie ma więc ja bym tak nie przesadzała ;) Jak jest bardzo dużo śniegu to każdy wózek niestety ciężko się pcha.

Mieszkam w Anglii, i teraz są promocje, wiec można już za 560zł fajna spacerówkę kupić.... tylko te kółka, może następną zima będzie lżejsza i w Anglii zaczną odśnieżać chodniki:) Pozdrawiam.

Maclareny porobno są super :)

sama się przymierzałam ale odstraszyła mnie cena :/

Dziękuje za odpowiedz:) Własnie mam w tej chwili wózek Mamas&Papas, jest lekki, a te małe kóleczka doprowadzają mnie do szału, wszystko trzeszczy i stuka. Myśle jeszcze wózku Maclaren, tylko znów te kółka..... przez te sniegi to z dzieckiem z domu nie mogłam wyjść:( Pozdrawiam , będę szukać dalej :)

w instrukcji wyczytałam że jest taka opcja ale siedzisko musi być zamontowane przodem do kierunku jazdy...

szczerze mówiąc nigdy nie stosowałam...jeżdżę dużo samochodem i nigdy nie sprawiało mi kłopotu wypięcie spacerówki i złożenie stelaża

dziewczyny, a jak ze skladaniem spacerowki? musicie wypiac siedzisko i budke? troche chyba to uciazle jesli jezdzi sie duzo autem :( a moze jest mozliwosc zlozenia wszytskiego razem?

moja ma 16 miesięcy i się mieści i jest jej wygodnie...

ale dla 19 miesięcznego specjalnie bym niekupowała takiej spacerówki, bejbiś w tym wieku już więcej chodzi niż jeździ więc kupiłabym jakąś lekką składaną w parasolkę

my używamy Mury tylko na spacerki przy domu, bo Mała czasem jeszcze utnie sobie drzemkę a tak to już raczej jeździ w Inglesinie Trip albo łazi na nóżkach

Witam , i mam pytanie, chcę kupić Mure, moja mała ma już prawie 19 miesięcy i nie jestem pewna czy nie będzie za duża do tego wózka??? Prosze o poradę, bo już sparzyłam się na wózku Jane Carrera, porażka.

Dzieki wiper
Zastanawialam sie, czy to normalne. NIe jest to jakos bardzo uciazliwe. Tyle, ze wydaje mi sie, ze prawe stuka a lewe jakby mniej :)

Poza tym drobnym szczegolem- wózek idealny!!!! :)))))))))

normalka...one tak lekko stukają...chociaż nasze po 14 miesiącach użytkowania już nie stukaja...pewnie się dotarły ;)

Mam pytanie do uzytkowniczek mury 4 - czy podczas jazdy po nierownosciach hałasują Wam przednie kółka?
Chodzi mi dokładnie o to miejsce gdzie mocuje sie przednie kółka. Jest tam jakby luz i podczas jazdy po nierownosciach trochę to stuka. Czy to normalka, czy tylko ja mam tak?

również jestem szczśliwą posiadaczka mury , dla mnie rewelacje mysle ze dla mojego synka również:) narazie mam okazje korzystać z gondoli oraz fotelika więc mogę polecić. Wózek mimo sporej wagi dzieki skretnym kołą prowadzi sie rewelacyjnie:)

czesc, sama mysle o kupni Mury 4.poweidzcie jaki wybrac kolorek dla dziewczynki?? chcialam Fantasy green ale juz ciezko go dostac. dziekuje za odpowiedz

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...