Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?
Ma wyjmowany materiał.
Ale niestety musze napisać że wózek nie zaciekawie przeszedł moj test w terenie. Jechałam dzis po polnych drogach i płytach ( to jeszcze nie najgorszy teren po którym jeździłam moją emmą) i masakra. Prowadzi się nawet nieźle i lekko ale dziecko mi tak wytrzęsło że mała się obudziła i nie chciała spać, w emmie to ją tylko tak kołysało. A do tego po tym zaczęlo coś trzeszczeć no nie bardzo mi się to widzi w trzy dniowym wózku za tyle kasy. No ale trudno przy następnym dziecku znowu będzie chyba emma ;-). Jeśli chodzi o chodniki , ulice, manewrowanie to mura jest rewelacja ale na teren nie ma nic innego jak emma moim zdaniem. I jak ktoś nie jeździł emmą a twierdzi że po ciężkim terenie jeździ się jakims wózkiem rewelacyjnie to nie wie o czym mówi . Niech sprubuje emmaljungi. Można o nim powiedzieć że jest brzydki bo to kwestia gustu że ciężki bo to prawda ale lepszej amortyzacji nie ma na świecie. To oczywiście moje zdanie ;-). Ale jeśli ktoś nie potrzebuje bardzo terenowego wózka to mura jest rewelka, stabilna, lekko sie prowadzi, podbija no i moim zdaniem jest ładna ;-)
0
0