Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

Dziewczyy czy któraś z Was jezdzi tym wózeczkiem , potrzebuje jakichś opini od uzytkowniczek :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

witam.Ja rowniez jestem uzytkowniczka mury 4 w kolorze green slice (kolorek jest przepiekny )od 9 miesiecy. Jestem mega zadowolona. Naprawde wozeczke swietny, lekko sie prowadzi i juz dzazylam namowic brata na kupno mury4 w kolorze flamingo slice :). W razie czego sluze zdjeciami :)

No i dziś dostałam swoją mure ;-). Byłam już na pierwszym spacerku i na chodnikach i w sklepie sprawdził się rewelacyjnie zobaczymy jak na moich trudnych terenach mu pujdzie ;-). Zdjęć jeszcze nie zrobiłam , postaram się jutro.
I teraz moje wrażenia. Jak go dostałam to troche się zawiodłam , myślałam że jak za taką cene jednak będzie troszke ładniej zrobiony - ale nie jest aż tak źle ;-). Jest pierun cieżki i nie taki miękki jak emma niestety ( ta amortyzacja ehhh ;-) ). Za to skrętne koło ekstra. To moj pierwszy trzykołowiec i ze skrętnym kołem i powiem szczerze to wozio naprawdę stabilny (moze przez te przednie podwojne koło) zawraca normalnie w miejscu, prowadzi sie leciuteńko jedną ręką i podbija też bardzo dobrze. Zobaczymy jak w terenie. Więc tak ja jednak chyba kocham emmy ;-) i pewnie przy drugim dziecku głęboka będzie tez emma ale jak na trzykołowiec to mura jest rewelka i nie znalazłam lepszej. No a jak mała będzie dobrze chodzić to tak mi się marzy mclaren parasolka ;-) ale to za jakieś 1,5 roku ;-)
Więc emma moja do oddania polecam, kochany wózeczek ;-)
Aaaaa i sklep który znalazła musztarda polecam w 100%, miło , szybko, super i tanio jeśli chodzi o spacerówkę mura ;-)

Ja jeszcze niestety nie mam wózeczka w domu dopiero zamówiony ;-). Jak przyjdzie to wstawie fotki.
Nie wiem jak w tych nowych z tym dodatkowym daszkiem ale mam nadzieje że rozkłada się jak w starym
tu masz fajnie pokazane jak mocno się naciąga w tym starym
http://www.allegro.pl/item621694764_maxi_cosi_mura_3_wozek_dla_dzieci.html
A ten zestaw co pokazałaś bardzo fajny i moim zdaniem się opłaca

http://www.allegro.pl/item639814333_maxi_cosi_mura_4_mega_zestaw.html

tu jest link z super zdjeciami.

budka jest duza. ale z okienkami. kolor tez stara kolekcja...

czy wozki z 2009 roku sa z budkami jeszcze wiekszymi???

kanka9
a czy moge prosic o zdjecie twojego wozka?

Nie umiem wstawić pośredniego. Jest niebieski, nawet jeśli nie widać tego dokładnie na zdjęciach. Z resztą najlepiej zobaczyć na żywo i to w świetle dziennym :D

Masz moze zdjecie posredniej wielkosci? :))))))))))

No szary to on zupełnie nie jest ale niebieski tez nie :)

Fajna fura :)

Chyba widać, ze wcale nie jest szary :D

Jeszcze raz
image

Próbujemy Adriatic blue
image

image

kolor blueberry :)

Mam problem z aparatem (akumulatorek wybuchł) jak kupię nowe baterie to zrobię fotki i może będą lepsze niż te ze stron :D

gwiazdeczkaania to wstawiaj fotki ;-) chętnie zobacze ;-)

Aha ja mam ten kolor, który wy nazywacie "szarym" i powiem wam, że on jest pięknie błękitny i mienie się na bodrowo - zdjęcia zupełnie nie oddają koloru.

Ten kolor, który ja mam mieni się na bordowo. :D Wygląda super :D
Widzę, że dużo mamusiek zdecydowało się na Maxi Cosi - w końcu coś innego niż X- lander albo Mutsy :D

wiperku możesz wstawić fajnie pooglądać na żywo bo byłam w szoku jak twoj kolor zobaczylam zdjęcie katalogowe a widziałam wcześniej twoje to kolor zupełnie inny. No ja swoj kolor zamówilam w ciemno i mam nadzieje że będe zadowolona ale myśle że on tak wygląda jak nasz fotelik maxi cosi bo to też takie zestawienie kolorów ;-)

budka z 2008 roku ma okienka po bokach i u góry i budka z 2009 roku w kolorze szarym chyba też je ma

ja Wam mogę wstawić zdjątko ale ja mam kolor blueberry z 2008 roku ;)

No to wlaśnie poszło zamówienie na mura 3 kolor tango red ;-). Zamówiłam ze strony którą znalazła musztarda ;-). Trochę sie denerwuje i mam nadzieje że będe zadowolona. Dziewczyny a może jak będziemy miały wozki w domu to powstawiamy zdjęcia tu ich kolorków prawdziwych? Będzie dla następnych chętnyech które się zastanawiają nad kolorem ;-).
No to teraz musze pozbyć się swojej emmaljungi smart duo ;-) Bo za dużo miejsca zajmuje a do tego kaska potrzebna na nowy jak przyjdzie ;-) Kurka mam nadziej że szybko pujdzie bo miejsca na 3 wozki to ja nie mam ;-) hehe Nawet za małą kase ;-)
Może znacie kogoś kto by chciał ? ;-)

Z tego co mi wiadomo to budka z 2008 miala okienka po boku
2009 juz nie ma.
W ogole to zamieszanie z tymi modelami bo jak jeszcze bylam na etapie wyboru wozka to pytalam o tą budke i w jednym miejscu mi powiedzieli, ze wszyustkie z 2009 mają juz tą ulepszoną bude, w drugim - ze jeden z kolorów 2009 ma - nie wiedziec czemu - starą budkę. Tylko naprwde nie pamietam ktory z tych kolorów :(
Najlepiej zanim zamowisz to zadzwon i niech Ci to sprawdzą na 100%

Ja zamowilam w sklepie bobowozki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chwilowo nie mam samochodu, wiec nie moge podjechac do sklepu. stad pytania

budka 2008 ma okienka po bokach?
na wielu stronach przy opisie mury 2009 Slice Gray jest wlasnie budka z okienkami. choc wyraznie pisze 2009. a moze to jakas opcja dodatkowa?

Inne tematy z forum

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...