Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?
No i dziś dostałam swoją mure ;-). Byłam już na pierwszym spacerku i na chodnikach i w sklepie sprawdził się rewelacyjnie zobaczymy jak na moich trudnych terenach mu pujdzie ;-). Zdjęć jeszcze nie zrobiłam , postaram się jutro.
I teraz moje wrażenia. Jak go dostałam to troche się zawiodłam , myślałam że jak za taką cene jednak będzie troszke ładniej zrobiony - ale nie jest aż tak źle ;-). Jest pierun cieżki i nie taki miękki jak emma niestety ( ta amortyzacja ehhh ;-) ). Za to skrętne koło ekstra. To moj pierwszy trzykołowiec i ze skrętnym kołem i powiem szczerze to wozio naprawdę stabilny (moze przez te przednie podwojne koło) zawraca normalnie w miejscu, prowadzi sie leciuteńko jedną ręką i podbija też bardzo dobrze. Zobaczymy jak w terenie. Więc tak ja jednak chyba kocham emmy ;-) i pewnie przy drugim dziecku głęboka będzie tez emma ale jak na trzykołowiec to mura jest rewelka i nie znalazłam lepszej. No a jak mała będzie dobrze chodzić to tak mi się marzy mclaren parasolka ;-) ale to za jakieś 1,5 roku ;-)
Więc emma moja do oddania polecam, kochany wózeczek ;-)
Aaaaa i sklep który znalazła musztarda polecam w 100%, miło , szybko, super i tanio jeśli chodzi o spacerówkę mura ;-)
0
0