Opinie

Witam,
Zastanawiamy się nad kupnem mieszkania widzę ze opinie sa z przed 6 lat, może ktoś się podzielić świeższymi opiniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opinie

Mieszka się tak jak wszędzie tyle samo plusów jak i minusów :) ale jeżeli to mieszkanie jest na Storczykowej 4 to będzie ciężko; )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czemu na storczykowej jest cieżko 4? Proszę o rady i opinie ludzi.

Mieszka się dobrze. Na osiedlu jest praktycznie wszystko czego potrzeba do życia - szkoła, sklepy, basen, przychodnie, przedszkola. Dojazdy wbrew pozorom nie są mocno uciążliwe (samochód). Najbardziej kuleje chyba komunikacja miejska - daleko do przystanku, brak skomunikowania z PKM.

Mieszkam tutaj już ósmy rok i jest bardzo fajnie. I tak jak kolega napisał - mieszkania przy Storczykowej są mocno średnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

MIeszkam przy Storczykowej prawie 12 lat. Mogę tylko polecić okolice. Rozwija się w dobrym kierunku i żyje się tu coraz wygodniej. Jak bedzie połaczenie autobusowe i PKM z resztą swiata to już bedzie super. Na razie tylko takie minusy, że do przystanków daleko.
NIe zgadzam się z frusio, że mieszkania przy Storczykowej są średnie... jestem bardzo zadowolona. Może to kwestia dewelopera i rodzaju budynku.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na Irysowej w blokach lepiej nie.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo nie ma tam parkingu;)

Osiedle jest jaknajbardziej fajne - ale ciezko znalezc odpowiedni blok. Niestety wiekszosc blokow kiepsko wybudowana. To tak zwane "nowe budownictwo po roku 2000" czyli karton gips. Ale moze akurat cos znajdziesz fajnego. Moze jakis deweloper cos wybuduje itp

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (27 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...