Oprawa Muzyczna Ślubu Kościelnego

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,

Pilnie poszukuję oprawy muzycznej Ślubu Kościelnego. Niestety organistka z parafii ma w tym czasie urlop .... :( Ślub odbędzie się w Gdyni dnia 1.08.2015r.

Bardzo proszę o polecenie kogoś godnego kto w sposób profesjonalny poprowadzi całą uroczystość.

W razie bezpośrednich ofert proszę pisać na maila sebastiananderss@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oprawa Muzyczna Ślubu Kościelnego

Świetny zespół - też będę miała go na swoim ślubie 29 sierpnia - Selah

https://www.facebook.com/zespol.selah

Są na prawdę warci swojej ceny

a o jakiej cenie mowa ?

Sama szukam kogoś kto ładnie zaśpiewa na ślubie mojej córki. Umówiłam się więc z dziewczyną, która śpiewa na ślubach. Pojechałam na mszę do Wejherowa i miałam okazję posłuchać dziewczyny o bardzo mocnym głosie. Była ze swoim organistą i dała mi na siebie namiar : k.a.kuczynska@gmail.com Pani Karolina wykonuje utwory takie jakich sobie życzą Młodzi... Nagrałam kilka utworów, które zaśpiewała... Wyszło bardzo ładnie i mogę ją polecić. Sama jednak szukam takiej oprawy muzycznej jaką proponują Judyta i Dawid z Rabki : https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=judyta%20i%20dawid%20hallelujah . Są fantastyczni, ale niestety termin we wrześniu 2016 roku mają już zajęty, a poza tym to 700 km do Trójmiasta (za dojazd trzeba przecież zapłacić ).
Dlatego też szukam dalej, może kogoś bliżej.
Został mi również przez ww. polecony zespół z Bydgoszczy, ale niestety odmówili, bo wolą zagrać ślub + wesele w pakiecie - a ja już DJ mam.
Czy możecie polecić kogoś kto śpiewa niekoniecznie operowo i w zwolnionym tempie , tylko tak powiedzmy młodziezowo ?

Polecam zespół Inspirum. Śpiewali u mnie na ślubie - nowocześnie, a jednocześnie wzruszająco. Wielu gości chwaliło potem muzykę w kościele, a ja byłam szczęśliwa, bo w pięknym wykonaniu usłyszałam wszystkie utwory, o które poprosiłam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja skorzystam z nich 27 czerwca, dam znać :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ooo super ! daj proszę znać ...
A może zdradź tajemnicę gdzie i w jakim kościele i o której jest ślub, to może sobie przyjadę popatrzeć sama :)
jesli nie na forum to proszę na maila: magda_slu@wp.pl

W tą niedzielę idę też na mszę, żeby zobaczyć jak gra zespół SELAH z Gdańska Moreny... napiszę opinię, a raczej moje odczucia, czy o tego rodzaju zespół mi chodzi :)

Wysłałam CI maila :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Selah w niedziele ma też koncert w kosciele Bozego Ciała! Warto na nim się pojawić! :-)

My też mamy zespół Selah :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiem, wiem zamierzam zostać po mszy i posłuchać :-)
nikaska a może i Ty mi zdradzisz datę ślubu i gdzie można byłoby ich posłuchać tak już na samej uroczystości... msza i koncert to co innego... mój mail powyżej :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skontaktuj się z Nimi i spytaj gdzie będą śpiewać. To bardzo mili, młodzi ludzie więc na pewno Ci odpisza :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiem tak: jestem świeżo po koncercie zespołu Selah;
dziewczyny śpiewają całkiem nieźle, a i jest chłopak który śpiewa, ale mimo jednej chyba solówki i tak nie jestem w stanie ocenić jego głosu...
i zaraz napiszę o co chodzi.
Cały problem polegał na tym, że w momencie kiedy cały zespół grał (gitara akustyczna, basowa, klawisze, perkusja i skrzypce) to kompletnie nie było słychać osób śpiewających. Gdyby nie słowa pieśni wyświetlane na ścianie, nie byłam w stanie wysłuchać o czym jest dany utwór.
Za głośno akompaniament w stosunku do śpiewu...
W momencie solówek gdzie towarzyszył w tle chórek, również tych solówek nie było słychać... coś nie tak z ustawieniem mocy mikrofonów... widziałam, gdy ksiądz akustyk kręcił pokrętłami konsoli, ale z całym szacunkiem do księdza, chyba nie do końca sobie poradził....
Jak zauważyłam stali bywalcy znali większość utworów i pewnie im to nie przeszkadzało, bo śpiewali razem z zespołem, ja... no cóż czytałam ze ściany....
Muzycy grający na instrumentach super, no ale dlatego, że to właśnie głównie ich było słychać...
Ponieważ koncertowe granie to zupełnie co innego niż granie na ślubie, zamierzam jeszcze wybrać się na ślub, na którym będą grali i wtedy będę mogła napisać opinię...

A tak poza tym ogólne wrażenie bardzo pozytywne.... młodzi fajni ludzie zakochani w Bogu z dużą energią i zaangażowaniem ...
Życzę im aby robili to co robią jak najdłużej, bo taka konwencja mszy się sprawdza...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam w tą sobotę na ślubie, gdzie zagrał właśnie zespół Inspirum i jest to właśnie to czego szukałam...
Dzięki uprzejmości jednej z forumowiczek, która "zdradziła" kiedy i gdzie ma swój ślub, przyjechałam posłuchać w realu jak śpiewają i kilka razy przeszły mi ciarki ;-)
Jeśli ktoś szuka czegoś w stylu młodzieżowym, z gitarą , klawiszami i świetnymi wokalami to naprawdę warto... Były jeszcze skrzypce, ale w sumie nie było ich słychać - jedynie przy jednej pieśni i na końcu przy Marszu Mendelsona.
Jeśli miałabym wybierać miedzy Inspirum a Selah to osobiście wybieram Inspirum... Mam nadzieję, że pomogłam wszystkim zainteresowanym :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Było pięknie! Polecamy Inspirum!!! Babki i ciotki aż się wzruszyły ;)

A pieśni/piosenki można u nich wybrać - Ja wysłałam wcześniej swoje propozycje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy mogę prosić o podanie namiaru na zespół inspirum? Moj mail slubgdansk@gmail.com. Będę bardzo wdzięczna:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.inspirum.pl/kontakt.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?