Szukam pieknej oprawy muzycznej na Nasz Slub. Napewno spiew, co do instrumentow to jestem otwarta na propozycje. Najlepiej gdyby byli to artysci wspolpracujacy ze soba.
Ja rownież polecam p. Agnieszkę, ale śpiewaczkę z akademii muzycznej. Nie bierze dużo za oprawę. U nas za 3 utwory rodzice płacili chyba 200 zl+ dojazd (mieszka poza Gdańskiem). Nie mam jej n-ru, bo teściowa się z nią kontaktowała, ale znalazłam jej ogłoszenie z mailem, a chetnie pomogę- roxal@wp.pl
Pozdrawiam,
Iwona
22
Re: Oprawa muzyczna slubu 18.08.2012
~alicja
(13 lat temu)
Zgadzam sie z opinia wyzej. Jutro Pani Agnieszka bedzie spiewac na moim slubie, dzis byla proba, bo chcielismy jej posluchac i nie zaluje wyboru.
Nauczyla sie dla nas nowej piesni na slub i wyszlo lepiej niz sie spodziewalismy. Oprocz tego zaspiewa nam tez Ave Maria /Shuberta/ i Panis Angelicus. Jej nr 664 979 697. Polecam!
11
~alicja
(13 lat temu)
A poza tym trzymajcie kciuki! Jestesmy bardzo zdenerwowani, ale szczesliwi, ze to juz jutro. :))))
Moj Piotrek dzisiaj wszystko doslownie puszcza z rak... ;)
Pozdrowka!
Witam,
możemy Pani zaproponować niecodzienną i profesjonalną oprawę muzyczną wykonywaną przez zawodowego dudziarza.
W sprawie szczegółów zapraszam do kontaktu.
Przykładowe zdjęcie weselne podczas gry na dudach:
Pozdrawiam
Magdalena Rybczyńska
00
karola24
(13 lat temu)
Witam:) Również polecam Duoamour. Rok temu państwo grali u mnie w Kościele naprawdę polecam:) przepięknie! Pozdrawiam
00
~Martinka
(13 lat temu)
Ja slyszalam na slubie duo amor ze spiewaczka , grali bardzo radośnie nastrajający utwor gospel - polecam http://www.youtube.com
Ja z całego serca polecam DuoAmor:)
21 sierpnia 2011 w kościele św. Walentego przeżyłam jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu - mój ślub:) przy cudownym akompaniamencie Pani Agnieszki i jej męża Pana Andrzeja!
Ich muzyka była wspaniałym dopełnieniem ceremonii zaślubin:)
serdecznie pozdrawiamy
Paulina i Piotr
P.S. wcześniej zamieściłam wątek z moją opinią, ale nie wiem dlaczego został zablokowany.....
00
~ola
(13 lat temu)
Witam !jeśli szukasz dobrego zespołu na wesele to proszę o kontakt tel.605 401953 .Zespół 3 osobowy z dużym stażem muzycznym(saxofon,gitara, organy i vocalistka )wszyscy śpiewają oraz znakomity konferansjer świetnie prowadzą całą imprezę .POZDRAWIAM !!!