Oprawa muzyczna ślubu w kościele

Temat dostępny też na forum: Wesele
Poszukuję pełnej oprawy muzycznej na mszę św. W kościele pod koniec października. Brak organisty, więc chodzi o wszystko, łącznie z hymnem i stałymi częściami mszy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oprawa muzyczna ślubu w kościele

Polecam Inspirum! Było pięknie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam do kontaktu:

http://olx.pl/oferta/zespol-profesjonalna-oprawa-muz-uroczystosci-koscielnych-slubnych-slub-CID619-ID4G0vz.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, zapraszam do kontaktu Ania 503 855 884

Ale czy Inspirum nie zawiesił działalności? Taka informacja widnieje na FB. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Właśnie przeglądałam ich profil i już mi się spodobali, a tu taka informacja...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oprawa muzyczna ślubu w kościele

Jakiś czas temu byłam na bardzo oryginalnym ślubie. Nie było chóru, organisty, śpiewaka... wystapiła za to prawdziwa, 30osobowa orkiestra symfoniczna! Goście byli oczarowani i bardzo wzruszeni (jesli ktoś chciałby zobaczyć występ, tutaj jest filmik: http://www.orkiestranaslub.pl Pierwszy raz spotkałam się z takim występem na ceremonii ślubnej. Jeśli chcecie zrobić wrażenie na zaproszonych gościach, gwarantuję, że tego typu występ wbije ich w krzesła.

Re: Oprawa muzyczna ślubu w kościele

I zapłacić parę tysięcy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?