Opróżnianie szamba

Jestem nowym mieszkańcem Banina, poszukuję firmy która opróżni mi szambo.
Którą firmę polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opróżnianie szamba

Nikogo. W baninie jest kanaliza wiec po taniości nie będzie nikt ci pomagał A gmina niech ci adjacenka dowali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

temat był już wałkowany wiec przepatrz wątki, generalnie jest ze 3-4 firmy i róznia się o 15 pln, gmina tez cos tam poleca wiec net i do dzieła...gorzej że jak sie gęste na dole zbierze to wali dwa dni po wybieraniu a zdażyło sie i podobnie ze gó..noo ożyło!

Sorry ale nie rozumiem jak można kupić mieszkanie,dom z szambem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak się chodziło w domu do sławojki koło stodoły to szambo może jawić się jako progres...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiem Ci jak, kupujesz działkę w fajnej cenie biorąc pod uwagę wszelkie niewygodnosci typu brak kanalizacji. Potem kupujesz wymarzony projekt domku jednorodzinnego, następnie płacisz za zrobienie projektu szamba i za samo wykonanie bo bez tego nie postawisz sobie swojego wymarzonego domku a jesteś zdeterminowany żeby to zrobić. Potem okazuje się że w trakcie gdy budujesz sobie dom powstaje projekt kanalizacji i Twoja działka jest podpięta pod ten projekt. I gdy już kanalizacja powstanie to masz obowiązek się pod nią podpiąć i nikt nie odda Ci kilku tysi które wpakowales w budowę szamba i czekają Cie kolejne inwestycje związane z przyłączeniem do kanalizacji. Generalnie gmina chce zarobić na wszystkim... Tak było w moim przypadku. I moje przemyślenia są następujące, zrobić sobie swoje źródło wody, bo wodociągi zawodzą z dostawą a jej jakość jest słaba, potem uprzejmie odmówić przyłączenia kanalizacji i nadal żyć użytkując szambo bądź zbudować eko oczyszczalnie ścieków. I cyk, nie płacisz gminie za pobór wody bo wypowiadasz umowę oraz cyk, nie płacisz za wywóz nieczystości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale właśnie o to chodzi że nigdy bym nie był zdeterminowany do tego by kupić dom lub wybudować na działce gdzie nie ma kanalizacji po prostu bym szukał gdzieś indziej. Nie to że krytykuje ludzi co mają szambo tylko po prostu w swoim imieniu mówi że nigdy bym się nie zdecydował na kupno nieruchomości z szambem dla mnie jest to utrudnianie sobie życia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

podpowiedz mi kolego - gdzie w fajniej niezadupionej lokalizacji zanjdzieśz działkę podpieta do wszystkich mediów? powiedz to chętnie taką kupię..nie znasz realiów po prostu amigo to się nie wymądrzaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opróżnianie szamba

Albud z Banina +48 722 211 228 z poza terenu Banina zapłacisz więcej

ale żeś polecił.....Albud jest najdroższy z możliwych opcji.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

StefKan Przyjazn. w necie telefon.

właśnie zostało wydane rozporządzenie co do odbioru fekaliów ze wsi Banino, jest całkowity zakaz wywozu ze względu na szerzącą się kaszubską głupotę która pod wpływem mutacji z wirusami głąbów niby miejskich i przy niemałym udziale domieszki złośliwego wirusa zwanego iławsko-olsztyńsko-giżyckim, jest bardzo niebezpieczna.
Teren uznaje sie za zamknięty i objęty całkowita kwarantanną, najprawdopodobniej będzie zbombardowany przez sojusznicze jednostki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Owszem, jutro rusza budowa muru jak w 13 dzielnicy :D

Widać jesteś jeszcze głupszy od Kaszubów skoro się tu przeprowadziłeś dzbanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A kto powiedział tępolu że siè tu przeprowadził, nie wiesz że z internetu można korzystać na całym globie i wpisywać się gdzie chcesz i po co ...

Ja od jakiegoś czasu kożystam ze spolki komunalnej. Dzwonie przyjezdzaja nie marudzą. Reszta to albo chce miec umowe na wylacznosc albo marudzi albo nie odbiera tel. ceny niestety wszedzie podobnie wysokie.

O, widzę, że klient niedopieszczony, będzie się stawiał... (wężykiem Jasiu, wężykiem)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...