Polecam optimę! (1) Dzięki panu Janowi i panu Piotrowi zdałem za 1 razem. Fachowe nauczanie, nie... Michał POLECAM Jana Sikore i ten OSK (2) Polecam serdecznie każdemu kto chce zdobyć prawo jazdy za pierwszym razem.... Damian Optima Jan sikora (1) Jeśli się wybieracie na kurs prawa jazdy to polecam szkolke jazdy Optima w... Mateusz
Polecam wszystkim! (1) Pan Jan jest właściwą osobą na właściwym miejscu. Jest bardzo spokojnym i... Emilia OPTIMA!!! (1) Krótko, zwiężle, i na temat !!! Zdałem :). Optima i Pan Jan Sikora !!!!... Michał Swistak Profesjonalnie (1) Po kursie w tej szkółce zdałem za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm Pana... Zadowolony suuper Instruktor!!!!!!! (1) gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców z powodu rewelacyjnego podejścia... Marzena Polecam! (1) Zdalam za pierwszym razem, moja kolezanka, ktora tez uczeszczala do tej... Paulina Optima - Polecam !!! (1) Jeśli jesteś zupełnie zielony/a w kwestiach motoryzacyjnych, a planujesz... zadowolony klient Rewelacja (1) Polecam z całego serca naukę jazdy z właścicielem firmy Panem Janem Sikora.... Irena Super! (1) Instruktor pełen profesjonalizm. Opanowanie, umiejętne i rzeczowe przekazanie... Robert Kurs Prawo Jazdy (1) Teorii uczyłem się z komputerem, a praktyka to czysta przyjemność. Nauczyłem... Pablo Peen profesjonalizm! (1) Kompetencja, merytoryczny, cierpliwość, opanowanie, klarowne i przystępne... Zbigniew Zdałem za 1 ;) (1) Najserdeczniejsze dziękuje za te wspaniałe 30 godzin nauki jazdy. P. Sikora... Michał Zdałam dzięki OPTIMA :-) (1) Z całego serca polecam najlepszę szkołę jazdy, jaką jest OPTIMA :-) Pan Jan... Kornelia Znakomita (1) Witam doszkalałam się u Pana Jacka Sikory. Prawdziwy profesjonalista. Mam... Elwira Pati - opinia (1) Polecam wszystkim ktorzy jeszcze nie wybrali swojej szkolki.. w ciagu 2,5msc... Pati Szkoła na wysokim poziomie (1) Bardzo miła atmosfera,wszystkie tematy bardzo klarownie omawiane.Szkoła dla... Jacek POLECAM (1) bardzo dobra szkola nauka bardzo przyjemna i zero stresu, możliwość... lolo Polecam (1) Nauka była ciężka ze względu na moje nawyki , ale pouczająca pod bacznym... Michal