Karola - opinia (1) To jest jakaś kpina! Zostałam bez jedzenia i bez pieniędzy! Z tego co... Karola małgorzata - opinia (1) firma splajtowała!!! Zero kontaktu, zero zwrotu kasy, zero informacji!!! małgorzata Ewelina - opinia (1) Jestem na tym jedzeniu od 3 tygodni od 3 dni nie dostaje jedzenia a zamówiłam... Ewelina
poirytowany klient - opinia (1) Problemy z dostawami zamówienia. Zdążają się dość zestaw problemy z... poirytowany klient Konrad - opinia (1) brak dostaw brak kontaktu brak zwrotu na dzień dzisiejszy nie polecam Konrad Przemek - opinia (1) 18 raz z rzędu dostaje nie to co zamawiałem, 4 razu nie dostałem w ogóle,... Przemek Kasia - opinia (1) Nie ma popytu na tą dietę, więc bombardują człowieka smsami o promocjach 75%.... Kasia Beata - opinia (1) Najbardziej namolna i beznadziejna firma jaką widziałam w życiu proszę nie... Beata Ela - opinia (1) Brak kontaktu z firmą. Catering nie przyjechał przez kilka dni. Taki garmaż z... Ela Aleksandra - opinia (1) Nie dostarczyli posiłków i nie oddali pieniędzy (700zl) nie da się z nimi... Aleksandra Bartosz - opinia (1) Po 7 dniach brak dostaw, brak kontaktu. Nie odbierają telefonu nie odpisują... Bartosz Janusz - opinia (1) brak dostaw, brak kontaktu, brak zwrotu Janusz Osiedle 4 pory roku - opinia (1) Jedzenie w miarę dobre lecz dostawa w okolice osiedla cztery pory roku.... Osiedle 4 pory roku MonCie - opinia (1) Catering w OptimalBox zamawiam od marca 21, poza drobnymi wpadkami nie miałam... MonCie Ania - opinia (1) Dramat Nie dość że raz nie dostalam na Czas zamówienia. To drugi raz... Ania Tati - opinia (1) Zamówiłam wege+fish na 4 tygodnie. Dostawa rozpoczęła się z kilkudniowym... Tati Agnieszka - opinia (1) Masakra. Nie polecam. Zamówiłam 2 diety na 20 dni i w tym czasie 3 razy w... Agnieszka M - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam! Catering spóźnil się z rozpoczęciem diety jeden... M Małgorzata - opinia (1) Omijajcie ludzie szerokim łukiem. Wplacilam pieniadze za 2 zestawy, ktorych... Małgorzata Iwona - opinia (1) Nie kupujcie!!!! Żadnego kontaktu w razie problemów, nie odbierają tel albo... Iwona