Orange LOVE internet

Witam prosze o opinie czy ktos z panstwa ma z orange telewizje ,internet ,komorke i tel.domowy .Jaka jest faktyczna predkosc internetu po kablu obiecuja od 20 do 80 . pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komórki - zasięg bardzo słaby w porównaniu z innymi operatorami. Internet neostrada - wg technika maksymalnie co można wyciągnąć to 20Mb. Mi testy pokazują 16-17 Mb download, 0,7 upload. Telefon domowy jak to telefon nie zawodzi. O telewizji przez internet raczej przy tych prędkościach nie ma co się starać. Jedyna sensowna opcja to talerz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziekuje za odpowiedz.

Teraz badanie speedtestem piątek wieczór pełne obłożenie sieci: ping 19 / down 30 Mbps / up 11 Mbps
Sieć 4G+ włączona 3/4 kreski zasięgu na zwykłym przenośnym routerze z kartą 210 GB transferu w pakiecie , w ciągu dnia do 50-60 Mbps. Lokalizacja koło Lewiatana.
Możesz chyba na tydzień dwa zakupić na próbę, potem zwrócić. To nie cały pakiet LOVE, a tylko internet mobilny, ale daje rozeznanie.
Zapytaj, czy aby kabel Ci położą, mi nie chcieli tylko podstawowy do 20 Mbps, telewizja FUL HD może ciąć, z 4K nie podziałasz wtedy.
Olej Świąteczne promocje poczekaj na "wyprz" na Nowy Rok.

Był wątek na forum odnośnie światłowodu w Bojanie, jakaś lokalna TV się przymierzała, trzeba odnowić wątek, może warto.
Yo !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Światłowody w Bojanie kładzie TVS Kaszebe. Aktualnie dojechali do Warszawskiej i zbierają zamówienia - minimum 9 domów z danego sąsiedztwa musi się skrzyknąć, żeby chcieli zacząć rozmawiać z dalszymi okolicami, w grę wchodzą wyłącznie pakiety internet + tv, ale oferta jest atrakcyjna. Co do tv przez internet, mam 20 Mb/s od Wave’a i Netflix HD śmiga jak złoto, podobnie Showmax, HBO GO, Player czy tam inne Iple. Więc nie ma co histeryzować ;).

Odświęże wątek, bo wydaje misię, że mam dobrego opeatora, z którego usług właśnie korzystam, a chodzi o TK Chopin. Na stronie są informacje. Mam u nich od pół roku internet, TV i telefon w takim pakiecie i właśnie działanie jest bardzo fajne. Na domowe potrzeby w zupełności wystarczy. Do tego jest spoko traktowanie klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Orange love to jakaś porażka. Przeszliśmy do nich i co miesiąc musimy dzwonić bo coś zawsze jest nie tak i tel i net
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie tak z orange love same problemy wiecznie modem się sypie 7 razy w tygodniu reset i telefony dlaczego nie chce działać....

Rozwiązałam umowę z orange, obsługa kooooszmarna! Jakość przesyłu- w Bojanie makabra. E-maile nie dochodzą. Adresy tylko w jedną stronę, do użytkowika. Nigdy tam nie wrócę.

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...