Organizacja koncertu Rahim - Buka = porażka!

Organizacja tragiczna, ceny biletów przy wejściu o 200% większe - co nie było zapowiedziane na wydarzeniu fb. Nagłośnienie to był dramat, który zepsuł nam cały koncert. Nie było praktycznie słychać słów, a głośnik z tyłu parkietu nie działał. Akustyk po pierwszym wspomnieniu o problemie stwierdził, że go nie widzi (chociaż miał odsłuch za filarami, na podeście wyższym niż stanowisko publiki o metr. Po upomnieniu kolejnym, że nie działa naglośnienie z tyłu parkietu stwierdził że nie może nic z tym faktem zrobić. Menager ktoremu przedstawilismy sytuacje stwierdził, że nie znamy się na nagłośnieniu i że jest akustyk od tego. Na odpowiedz, że nie trzeba się znać na tym fachu aby stwierdzić, że nie słyszy się tekstu zagłuszanego przesterami i zbyt wysokim basem wzruszył ramionami i olał sprawę. Tak więc serdecznie pie&*(dlę ten "klub" i nie stanie w nim moja noga nawet gdyby grał w nim Eminem a wejście byłoby za free.

ps. Chcialem pominąć fakt, że sprzedano nam sfermentowany sok - ale dlaczego miałbym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Organizacja koncertu Rahim - Buka = porażka!

bardzo niezadowolony kliencie :) - owszem przypominam sobie taką sytuację i swoje słowa - powiedziałem, że jest od tego akustyk (wstawkę, że nie znacie się na sprzęcie dodałeś już od siebie). Na koncercie było dwóch akustyków, którzy przywieźli swój profesjonalny sprzęt i CAŁE NAGŁOŚNIENIE i oni w całości za to odpowiadali. Wybacz, ale manager w lokalu nie jest po to, aby siedzieć na konsolecie djskiej i grzebać w sprzęcie akustykom, którzy zajmują się tym zawodowo, a tym bardziej w trakcie koncertu. Mogę im ewentualnie na coś zwrócić uwagę.
Jeżeli była taka sytuacja z sokiem, to przepraszamy, ale wystarczyło zwrócić go obsłudze, która od razu by go wymieniła.
Bilety - I pula 20 zł (na wydarzeniu było to WYRAŹNIE ZAZNACZONE)
Na wejściu - 35 zł
Gdzie tu jest 200% ? Według naszych obliczeń to 75%.
Ponadto jest to nadal bardzo preferencyjna cena, gdyż w trójmieście ceny biletów na ogół zaczynają się od takiej kwoty.
Ps. nie musisz informować całego świata, że nie stanie tu Twoja noga, jakoś sobie z tym poradzimy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0