Organizacyjny PRL

Nie wiem jak tam z poziomem nauczania, ale organizacyjnie to mają tam sporo do nadrobienia.
Pomimo, że lista uczniów znana jest na kilka miesięcy przed 1 września, to po pierwszym tygodniu nauki dzieci wciąż nie mają legitymacji szkolnych - pewnie dyrekcja sądzi, że skoro szkoła jest niepubliczna to każde dziecko podwozi się Land Roverem i zniżka na autobus nikomu nie jest potrzebna.
Podstawowa informacja jak wysokość czesnego nie jest opublikowana na stronie szkoły, więc trzeba się o nią pytać. Niestety sekretariat chyba nie ma w zwyczaju odpowiadania na maile. Przypadkiem dowiedziałem się, że szkoła wysyłała kiedyś do niektórych rodziców zbiorczego maila z wysokością opłat, ale nie było tam informacji, ani nawet linków do informacji dotyczących terminów opłat. Tą informację rodzic musi sobie odnaleźć na stronie szkoły w regulaminie płatności (który z kolei nie określa wysokości opłat).
Domyślam się, że w szkołach państwowych pewnie też nie ma strony www z podstawowymi informacjami, sekretariat pewnie też nie udziela informacji przez e-mail i legitymacje pewnie też wydawane są w okolicy października, ale od placówki za którą trzeba płacić chyba można byłoby oczekiwać nieco więcej?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Organizacyjny PRL

PAn fakej ma racje. SAG ma to samo to najgorsze szko0ly w3city
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę sobie wyobrazić, że w mojej placówce państwowej zamieszczone są na stronach www podstawowe informacje wraz z dokumentacją szkolną, np WSO, statut, a legitymacje pierwszoklasiści otrzymują w dniu pasowania ( chyba że rodzic poprosi wcześniej). Podejrzewam, że gdzie indziej podobnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro taka zła organizacja to dlaczego nie zmienicie szkoły. Wyniki tej szkoły są rewelacyjne atmosfera tez. Wiielu chętnych powoduje, że niestety trudno dostać sie do niej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2