Igor - ocena (2) Najleoszy lokal w trójmieście! Igor Toffikos - ocena (1) Niebagatelny lokal na wysokim poziomie. Wzorowa, profesjonalna obsługa.... Toffikos Monika - ocena (1) Pysznie, polecam! Monika
Cezary - ocena (1) Piękne miejsce, pełne emocji i rewelacyjnego smaku! polecam! Cezary Marcin - ocena (1) piękny wystrój, pyszne jedzenie, naprawdę godne polecenia miejsce :) ps... Marcin Jarek - ocena (1) 9/10 bardzo polecam Jarek Marcin - ocena (1) Jedzenie fenomenalne, atmosfera niesamowita. Polecam serdecznie! Marcin Anonim - ocena (1) Samo miejsce jest piękne wystrój bardzo klimatyczny najbardziej podoba mi się... Anonim Natali - ocena (1) To miejsce, które w unikalny sposób łączy wyśmienite jedzenie, żywą muzykę... Natali Ann - ocena (1) Miejsce dobrych emocji z wybornym pożywieniem dla ciała i ducha. Przy każdej... Ann Magda K. - ocena (1) Bardzo smaczne i nie tuzinkowe dania. Porcje naprawdę duże. Dobór przypraw i... Magda K. Tomek - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Miła obsługa. Fajny klimat. Tomek Cezar - ocena (1) Fantastycznie. Zjawiskowe miejsce. Obsługa b.dobra. jedzenie z pomysłem i... Cezar Kasia - ocena (1) Moja wizyta była prawdziwym świętem dla zmysłów! Atmosfera była niezwykle... Kasia Wiktor - ocena (1) Niezwykłe miejsce, nieco na uboczu, ale na pewno warte tych kilku kroków,... Wiktor Ewa - ocena (1) Wyjątkowa, cudowna kuchnia. Przemiła obsługa. Gorąco polecam. Ewa justyna - ocena (1) Wyśmienite jedzenie, miła i pomocna obsługa a klimat wnętrza niepowarzalny justyna Magdalena - ocena (1) Rewelacyjne jedzenie i niesamowity klimat. Serdecznie polecam. Jest to jedno... Magdalena Marta - ocena (1) Niepowtarzalny klimat, bardzo ciekawie serwowane dania oraz świetna... Marta Barbara & warsaw friends - ocena (1) Szok! w takiej restauracji jak ta jeszcze nigdy nie byliśmy! Zaskoczyła nas... Barbara & warsaw friends