Origoletto

czy ktoś już tam był na rozmowie lub pracował? To niby jakis sklep internetowy z możliwością zakupów detalicznie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Origoletto

zainteresowana poczytaj sobie poniższe wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/Wieczni-poszukiwacze-pracownika-t593682,1,33.html
oraz
http://forum.trojmiasto.pl/Powtarzajace-sie-ogloszenia-na-ktore-nie-warto-zwracac-uwagi-t586623,1,33.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dzięki za odp i tak byłam na rozmowie to żenada straszna. Baba przeprowadzająca rekrutację niby taka wesolutka i pomocna i hoho ale jakoś sie wyczuwało fałszywość zresztą nie dają wogóle umowy o prace próbują wyciągnąc od kandydata ile by chciał zarobić a sami sie określić nie mogą tylko wiecznie powtarzanie że jak sie postarasz to oczywiscie bedzie to wynagrodzone sr*ty taty takie pitolenie na około zamiast konkret.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

To Ty, Ewelinka??:):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zatrudniając (to znaczy tworząc stanowisko pracy) zatrudniający przewiduje również przedział wynagrodzenia. zatem tego rodzaju pytania świadczą jedynie o skłonnościach kombinatorskich danej firmy: kto da mniej tego zatrudnimy... no chyba nie jest tajemnicą ile będę zarabiał na proponowanym stanowisku?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

W tych czasach ciężko o dobrą uczciwą pracę ale odnośnie rozmów to fakt łatwo wyczuć potencjalnego pracodawce czy jest poważnym człowkiem z klasą oni myślą że tylko oni uszczkneli pytań z psychologii i potrafią rozszyfrować a otóż nie. Wiadomo są pytania tak zwane szablonowe głupie ale się je zadaje tylko z ust i postawy człowieka z klasą brzmią inaczej a nie zwykle udawanie luzu przyjaznej atmosfery itd. Niestety czasem natrafia kosa na kamień nawet nie wiedząc kto siedzi przed nią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

przestrzegam przestrzegam i jeszcze raz przestrzegam przed taką pracą ja już wiem czym to śmierdzi !!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...