Ortodonta, dr Izabela Żak, opinie

Witam ! Poszukuję dobrego, ale niedrogiego ortodonty w Gdańsku. Wiem, że dr Żak nie ma wygórowanych cen, ale nie mogę znaleźć OPINII ODNOŚNIE JAKOŚCI USŁUG.
Oczywiście, jeśli ktoś może przedstawić aktualny cennik też byłabym wdzięczna. Liczę na pomoc! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ortodonta, dr Izabela Żak, opinie

Hej, ja miałam aparat u dr Żak i jestem zadowolona choć czasem musiałam przeforsować swoje racje. Skończyłam leczenie 2 lata temu.
Za jeden łuk płaciło się 1500 zł, wizyta co 5 tygodni 50 zł, czyli tanio.
Ponadto nic nie dopłacałam za zmianę gumek, drutu itp., cena przez cały okres leczenia taka sama. Za zdjęcie aparatu też nic się nie płaciło, tyle co za wizytę a przy założeniu tylko za aparat, a za wizytę już nie.
Ogólnie polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dr żak jak si e okazuje ma specjalizacje w stomatologii ogólnej i leczy metodą prób i błędów. Lecze się u niej przeszło dwa lata a mialam niewielką wadę. Nie potrafi dobrze ustawić zębów....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

no wlasnie, zdziwilo mnie to ze nie ma nigdzie napisane ortodonta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo pewnie nie ma specjalizacji...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma specjalizacji, sprawdziłam w w centralnym rejestrze lekarzy RP.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wpiszcie w internecie wszędzie Stomatolog. W gabinetach gzzie przyjmuje, też stomatolog ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja miałam "przyjemność" korzystać z usług tej pani, nie polecam. Po pół roku zorientowałam się, że coś jest nie w porządku z moimi zębami i rzeczywiście, okazało się, ze tak mi je wysunęła, ze ledwo przymaly sie dziąseł...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio
......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie korzystałam z usług tej Pani dr, ale mogę polecić usługi dr Iwony Gnach-Olejniczak :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Korzystałam z usług dr kilka lat temu ze starszą córką. Ortodontka z Akademii chciała usunąć wszystkie 4-ki córce, dr Żak aparatami rozciągnęła jej wąski łuk zębowy i wszystkie się zmieściły. Byłyśmy zadowolone z jej usług. Teraz wybieram się do Pani Żak z młodszą córką :)
Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja również polecam dr Żak. Nosiłam aparat rok i osiem miesięcy, Zęby rewelacyjnie proste. Ceny są bardzo niskie w porównaniu z innymi klinikami ponieważ doktor po prostu nie wciska kitu jak inni ortodonci. Wizyta co 6 tygodni w cenie 100 złoty. Podczas gdy koleżanki płaciły za wizytę 200 złoty co 4 tygodnie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

4 lata temu skończyłam leczenie, które trwało 2 lata i nie wymagało usuwania zębów. Jestem zadowolona z efektu. Znajoma była cięższym przypadkiem nikt nie chciał się podjąć leczenia i mówili, że jedynym wyjściem będzie operacja. Pani dr Żak podjęła się tego zadania i udało się. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie