Ortopeda czy fizjoterapeuta?

Hej, od jakiegoś czasu boli mnie pięta. Nie miałam żadnego urazu ani nic z tych rzeczy. Podejrzewałam że od butów, ale zmieniłam je i problem nadal jest. Jak myślicie do kogo lepiej się udać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Objawy mogą wskazywać na ostrogę piętową. Możesz pójść do fizjoterapeuty, na rehabilitację bardzo skuteczna jest fala uderzeniowa. Ja poradziłam sobie sama rehabilitując stopę na małej piłce do rehabilitacji powięzi stopy ( mozna kupić w decathlonie)Trzeba kilka razy dziennie rozmasowywać całą stopę na leżącej na podłodze piłeczce. Na youtube są filmiki jak to robić. Mi pomogło po 2 dniach nie czułam juz bólu.

Mnie pomogli choć to był także problem łydki w sumie całej nogi
https://reha-fizjoprofession-gdansk-sopot.business.site/

Do ortopedy trzeba iść, dowiedzieć się w czym problem. Może wystarczy dobór wkładek a może trzebabędzie pójść na rehabilitacje, bo może to jakaś kontuzja sprzed lat się przypomina. Wszystko - i lekarza i badania i wkładki i rehabilitację załatwi Pan/Pani w klinice enel sport w Warszawie ale mają z tego co wiem też oddział w Łodzi. Byłam polecam warto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Mój mąż cierpi na przedwczesny wytrysk (8 odpowiedzi)

Mój mąż cierpi na przedwczesny wytrysk od lat. Dodam, że z wiekiem jest coraz gorzej. Teraz to...

Mój facet szybko dochodzi (7 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...