Ortopeda z usg

Witam. Jakiego ortopedę w Gdańsku polecacie? Czy zna ktoś dobrego ortopedę, który może wykonać usg podczas wizyty? Jak to wygląda cenowo? Chodzi o wizytę prywatną oczywiście. Z góry dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie ortopeda mimo wykonania usg w gabinecie polecił dodatkowo radiologa Beatę Lalewicz z Clinica Vita przy ul. Guderskiego. Badanie zostało bardzo rzetelne wykonane i do tego dokładny opis. Jeśli badanie ma być dokładne, to jednak trzeba pójść do radiologa. Koszt badania podają przy rejestracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od tych badań USG jest najlepsza doktor Rzepecka z Sopotu.
Najdokładniej w USG
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam prof. Rafala Pankowskiego - przyjmuje prywatnie ( koszt wizyty to 200 zl. ) . Bardzo dobry specjalista . Naprawde sprawdzony . Goraco , serdecznie polecam !

Nie wiem , czy wykonuje prof. Pankowski badanie USG ( zadzwon na recepcje i zapytaj ) . Jezeli chodzi o tomografie komputerowa - to daje na nia skierowanie . Jak jest w przypadku badania USG nie wiem . Na pewno jezeli chodzi o ortopede z Trojmiasta to nie ma lepszego od prof. Rafala Pankowskiego . Naprawde polecam !

Inne tematy z forum

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...