Chcę kupic dom na osiedlu Azaliowa -od strony inzynierskiej- bede bardzo wdzieczna za wszelkie opinie, Co jest w tym duzym budynku na Inzynierskiej kolo Kosciola?
ja zawsze myślałem że tam jakaś sekta rezyduje... ta piramida na dachu... wiało grozą. ale faktycznie tam jest stomatolog z hotelem (dla klientów z "zagranicy" podobno)
My tez mamy odbior w czerwcu - mamy zarezerwowany skrajny szereg 1, ale jeszcze nie podjelismy decyzji- bylismy tam wieczorem i jest tam strasznie ciemno nigdzie nie ma zadnych lamp, dojscie do autobusu do kartuskiej w zupelnych ciemnosciach!!
To są niestety minusy na tym osiedlu. Mam nadzieję że jak oddadzą całą inwestycje to wszyscy współnie będziemy mogli składać jakieś pisma do urzędu o oświetlenie naszej części osiedla. Niestety droga płytami jest też cimna ale mam nadzieję że jak zaczną w przyszłym roku budować szkołę to pomyślą o lampach żeby dzieci mogły spokojnie do niej dojść.
Zobaczcie czy ten duży budynek nie będzie wam zabierał słońca w ogródku bo rzuca dość duży cień
pozdr
A w ktorym miejscu bedzie szkola? co do slonca do sprawdzalismy i latem jak jest wysoko slonce to budynek nie daje cienia- gorzej zima..Ktory dom macie zarezerwowany? Dowiedzielismy sie tez, że kolo koscioła jest teren pod tramwaj -mam nadzieje ze bedzie za 100 lat..
mamy nr 4. Szkoła ma być przy Azaliowej jak wpiszesz w wyszukiwarce szkoła karczemki to zobaczysz jak ma wygladać. A z tym tramwajem to trochę mnie zmartwiłaś.
Witam Dora - mamy cały czas zarezerwowany, jak nie wezmiemy tej 1 to wezmiemy inny w poznejszym terminie. Jest jedna rzecz, która nas powstrzymuje, ale to niej jest do rozmowy na forum.
Witam, właśnie zarezerwowaliśmy jeden z domów na Azaliowej i strasznie zaciekawiło mnie to co napisałaś, o rzeczy, która Cie powstrzymuje przed zakupem... Mogłabyś napisać coś więcej to dla mnie z wiadomych względów bardzo ważne.
no taaaaaaaaaaaak prezes city house....masakra.Ale nie o tym chciałam napisać.Oświetlenia jak nie było tak nie będzie, coś mi się wydaje ,że ze szkoły też nici:((((((((