Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32

Re: Osiedle Familijne

My byliśmy oglądać tydzień temu w sobotę :-) My także nie możemy się doczekać odbioru. Mam nadzieję, że wizja odbioru w październiku nadal jest aktualna :-) Bardzo fajnie rozmieszczone są te pokoje u góry no i nie trzeba będzie montować barierek na górę :-). No to fajnie to pewnie wybierzemy się zobaczyć :-) Mieliście jakieś poprawki? Nam za blisko na jednej ścianie zamontowali gniazdo elektryczne, ale już się dowiedzieliśmy, że zostało poprawione :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byliśmy jakieś 2 tygodnie temu :) Już nie możemy doczekać się aż będzie odbiór. W środku już prawie wszystko porobione było. W tym tygodniu z tego co wiemy to mają już zamykać strych ;) A Wy byliście oglądać? :))

A byliście już zobaczyć swoje mieszkanie w środku? ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do MK:

Są :)

33B1, a Wy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: goOsiedle Familijne

Do wielce jasnie wielmoznego Pana jego wysokosci " Marek" : Potrzebujesz lekarza albo milosci :) jestes chory i smieszny
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Widać dużo świeżo upieczonych małżeństw będzie u nas w budynku :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

może i mnie poniosło ale kiedyś nie miałem ob......go wejścia pod śmietnik czy furtke. Wiem jakie psy sąsiedzi wyprowadzją. Nowi mieszkańcy jak zwracasz uwage to patrza jak na wariata albo niegrzecznie odpowiadaja. Kto powinien sie wyprowadzić na wyspę ale ludzi kulturalnych. Mieszkałem w Szwecji i tam jak sasiedzi zobaczą podobne sytuacje to powiadamija Policję. Ludzie sprzataja bo inaczej dostaniesz kare pinięzna .
U nas wszystko wolno. Wytłumaczcie mi proszę czemu u siebie na trawnik nie wyprowadza tylko komuś po płot. Idę do smietnika i same psie kupy leża. Ot kultura
Jeden z sasiadów pewnej Paniusi oddał kupkę rzucając nią w Paniusię może tak trzeba robić uprzednio zakładając rekawice ogrodowe :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

@marek: Po to, żeby kupić dom, mieszkanie, 500 metrów kwadratowych, czy 100 hektarów ziemi nie potrzeba niczyjego zaproszenia.

Ja swojego psa wyprowadzam na smyczy i po nim sprzątam, za to bardzo często na Rodzinnym obserwuję biegające (i s****ące) samopas psy, które kiedy indziej widuję za płotami starszych niż osiedle Rodzinne domów... Nie przychodzi mi jednak do głowy, żeby wylewać żale w internecie i pisać o 'obesranych tubylcach'. Weź się chłopie ogarnij i zajmij czymś pożytecznym, bo sprawiasz wrażenie sfrustrowanego nieudacznika, który cały świat oprócz siebie samego wini za własne niepowodzenia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wyprowadz sie chlopie na bezludna wyspe. Naucz sie zycia wsrod spoleczenstwa i zamiast wylewac swoje zale na forum to zwroc uwage danym osobom bezposrednio. A co do psow to akurat wiecej psow mieszka chyba w domach jednorodzinnych niz na osiedlu ale sasiadowi uwagi nie zwrocisz jak jego pies sr. Ci pod plotem tylko wejdziesz na forum i oczerniasz innych?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

banda jakaś na tym osiedlu mieszka,brudasy wyprowadzja psy pod domy innych, jezdza jak debile i kradna sobie rowery itp.
Jak ktos pisał wczesniej BRUDASY wyprowadzjcie swoje psy U SIEBUI NA OSIEDLU na tych mini trwanikach. Nikt Was tu brudasy nie zapraszał to szanuj pracę innych i sprzataj po swoim kundlu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Napewno gorsze ale komfortowe to nie jest i nie bedzie to 7niebo lecz meka szczegolnie z developerem

Na swiecie dzieja sie gorsze rzeczy niz wymienione tu pitoly.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak lubicie halas napi... samolotow co chwile, i tragiczna infrastrukture oraz dlugie dojazdy do centrum GD w korkach to smialo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

wyprowadzajcie psy u siebie na trawnikach !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

My byliśmy zobaczyć w weekend jak wygląda budowa i już jest prawie ukończona :-) Każdy ma także po oknie na stryszku od Dewelopera :-)

Pozdrawiamy :-)
P.S. my mamy ślub 2 tyg. po was :-)

Ja również witam przyszłych sąsiadów - tych co byli przed nami i tych co się dopiero zdecydują. Niedawno podpisaliśmy umowę na dom junior w segmencie 55, którego odbiór mamy na wrzesień 2015, więc bardzo do niego daleko.
Czy są na tym forum jacyś mieszkańcy segmentu 53 lub 54 aby mogli podzielić się spostrzeżeniami i opiniami na temat samego domu jak i osiedla, a także napisać czy rzeczywiście mieszka się jak w 7 niebie czy może to ostatni krok do piekła?

42A2 :) Pozdrawiamy serdecznie ! :)

My jestesmy z 42E2 :-) a wy? Witamy przyszłych sąsiadów :-)

A jest ktoś z numeru 42B2? ;) Serio, że budyn3k 42 już w październiku można odebrac? ;)

Inne tematy z forum

Panie z działu mięsnego Max & Xavier (74 odpowiedzi)

Fajnie, że tam sobie umilacie czas żarcikami, kabaretami, super, gratuluję śmieszkowania,...

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...