Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32

Re: Osiedle Familijne

To sie poznamu w styczniu . Mam nadzieje ze nie bedzie duzo popeawek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, nam przesuneli odbior też na poczatek stycznia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja juz wszytko wiem ja sie umowilem ze w pierszym tygodniu stycznia odbieram mieszkanie. Bo jeszcze osuszaja sciany i jesCze pradu niema .

Aha a ktos dowas dzwonil czy sami dzwoniliscie. .bo domnie jescze zadna informacja nie dotarla.

o ile mi wiadomo odbiory 51 miały się zacząć 16.12; dano nam trzy terminy do wyboru 16-18.12

witam czy ktoś już wie kiedy sa przewidziane odbiory w budynku 51

Witam. Czy mogłabym prosić o namiar na polecanego inspektora budowlanego?

Witam. Czy mogłabym prosić o namiar na polecanego inspektora budowlanego? Niedługo odbieram mieszkanie i wolałabym udać się tam z kimś kto jest profesjonalistom w tej dziedzidzie.
Z góry dziękuję.

Witam . Pewnie ze mozna sie spotkac i obejzec prace . To moj mejl kaminski18@wp.pl moze sie ugadac co do spotkania

Czytaj na forum ,,KOMINOWY STRAŻAK ,,

Witam,
również mieszkam na Osiedlu Rodzinnym już od prawie roku. Z deweloperem walczę o usunięcie usterek od wiosny. Też mam problem z zaciąganiem powietrza przez komin wentylacyjny oraz komin spalinowy i lejącym się deszczem w tenże ... Skutek - zalana podłoga i spuchnięte panele oraz wilgoć w ścianach od dołu. Ręce mi już opadają, gdyż niekompetencja 'Pani Kierownik' jest druzgocąca, a moja reakcja na nią już bardzo nerwowa.
Jetem po rozmowie z dwoma niezależnymi kominiarzami i inspektorem budowlanym - wszyscy twierdzą, że błąd w sztuce jest niepodważalny. Zastanawiam się nad zleceniem wykonania płatnej ekspertyzy kominiarskiej. Jeżeli będziecie się wybierali Drodzy Sąsiedzi na spotkanie z Panem Bryłą, chętni się podłączę. Może razem udźwigniemy ten temat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

licz się z opoznieniami, co do prac...hmmm trzeba ich strasznie pilnować i co chwilę kontrolować

Witam,

ja planuję kupić szereg w 52. Kiedy odbieracie mieszkanie? Jak oceniacie prace ?

pozdrowienia
Asia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jaki sposób sprawdziłaś mostek termiczny ? Na własną rękę czy udało się zmusić developera

no cóż ludzie ziemię sprzedają a inni ją kupują. Tych co mieli kase na domki już nie mażą dużo więc deweloperzy budują szeregowce. Niestety jest coraz więcej samochodów. Pieszych jest więcej tylko, że oni chodzą prawą stroną księżycowej w ubraniu na czarno i jak jeździć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam sąsiada my mamy mieszkanie pod Tobą, czyli 51 G1. Może warto by było się spotkać przed odbiorem naszych M?

To serdecznie pozdrawiam sąsiada my też w 51

Ja też w 31 c1 opóźnione do końca października.ciekawe jakie usterki bęą

eee wierzysz w rezerwacje na stronach ofertowych deweloperow?
o naiwnosci :)
to element marketingu, aby w pierwszej kolejnosci wyprzedac to co chce sie wyprzedac wedlug planowanej inwestycji, jak juz sie sprzeda to nagle sie rezerwacje zwalniaja i tak w kolko, zabawa stara jak swiat, juz nawet Malenczuk jak wspominal swoja kariere ulicznego grajka mowil ze w kapeluszu kilka groszy musialo juz byc tak na dobry poczatek :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś się orientuję dlaczego nagle anulowane zostały większość rezerwacji na kolejne etapy?Systematycznie śledzę oferty Siódmego Nieba i rezerwację domów i od paru dni wszystkie rezerwacje zostały anulowane.

Jak to wszystko czytam to aż boję się naszego odbioru w lutym :( Kierownik niby taki służbista a nie potrafi dopilnować podstawowych rzeczy... Tak nie może być!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...