Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

niestety próbowałam i nie działa :( A jesteś z B1 i odbierasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No czyli będzie tak że dostaniemy rozliczenia za czynsz + notariusz.. Powodzenia im życzę że dostaną kase na czas :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

My też dzwonimy I pytamy i polnord również twierdzi że nie dostał rozliczenia od veidik.. Jak nas podsumuja to sie pewnie zdziwimy.. Na przełomie kwiecień maj maja ruszać z umawianiem się do notariusza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Veidik wysłał rozliczenia do polnordu, a polnord jeszcze ich nie rozliczył. Rozmawiałam wczoraj z administratorem i po wielu telefonach wyszło że polnord jednak ma te rozliczenia ale nie mają pojęcia dlaczego to nie jest jeszcze rozliczone. A co do dźwigni to też chodzi ciężko

Ja wczoraj podpisywał protokół mojej naprawione usterki i wspomniałam o czynsz to mi babka pow że to trzeba do administratora dzw czyli do veidik i nr mamy przecież...
Druga kwestia to nie wiem jak u was ale ta dzwignia bo nie wiem jak to nazwać od bezpiecznikow co jest w skrzynce na prąd ta pierwsza od lewej największą mi chodzi tak ciężko, że trzeba siły no ja np wyłączam prąd nie wiem jak wy a ona do mnie ze to nie usterka i wielce zdziwiona po co ja tym ruszam a ja ze to nie powinno tak być powinno lekko chodzić u was też tak ciężko czy nie ruszacie tego

Wołaj przy następnej okazji, my się pośmiejemy teraz z nich :))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zwróciłam uwagę wczoraj grupce dzieciaków które wrzucają kamienie duże do takiej kałuży koło b2 i zrzucają piach i zostałam ostro wyśmiana, wiec może niech rodzice się zajmą swoimi dzieciakami bo wszyscy za to płacimy- ktoś ta ziemie musi przekopać. To jest to samo co z wjeżdżaniem samochodami i rozjeżdżaniem tego piachu. Na czym polega problem? Cofanie równo? Czy poczekanie aż osoba za nami odjedzie kosztuje aż tak dużo?

Ale po co się o to prosić? Odkładaj do szuflady i zapłać jak będzie trzeba. Wartość pieniądza spada a nie rośnie więc to ich strata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obdzwoniłam dziś wszystkich jedni do drugich odsyłają ale jedno jest pewne polnord rozliczenia już ma za luty i do końca tego tygodnia mają dostać za marzec. Może jeśli więcej osób zacznie się tym interesować i dzwonić to zaczną coś robić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też się kontaktowałam w tej sprawie z BOK ale oni twierdzą że nie dostali rozliczenia od administracji..Jedno jest pewne,napewno nie zapłacę całości na raz..Skoro my możemy czekać oni też poczekają..Tym bardziej że lada moment będzie notariusz i jeszcze święta..Więc niech się czują...Wszyscy powinniśmy tak zrobić.

Kontaktujcie się z bokiem i naciskajcie na czynsz bo wszyscy wychodzą z założenia że dla nas to nie problem zapłacić za kilka miesięcy na raz. Deweloper otrzymał rozliczenie od zarządcy nieruchomości i nadal nie rozliczają i nie wiadomo ile to potrwa

No i luz, tylko proszę oskarżać winnych..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty z b1cwykradles mój pomysł to możemy im razem pod drzwi mieszkania zanieść tez o tym myślałamale niekoniecznie muszą to być robotnicy może ktoś kto nie jest wychowany i już mieszka nie wie że to jest zasmiecsnie czyjejś własności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak ale działa tylko na pierwszym wejściu po lewej stronie w dolnej skrzynce. Spróbuj wkręcić kabel w pierwszą wtyczke

Proszę o uświadomienie swoich robotników o nie rzucanie papierosów na ogrodki. Grzecznie proszę, jeśli nie poskutkuje to wyzbieram wszystkie i wyrzucę pod drzwi mieszkania. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ja też będę wzywać policję za zamieszanie czyjejś własności

Jak będzie grill będzie policja,a jak grill elektryczny to spokój ;) Prosta sprawa,każdy regulamin w domu ma i powinien się z nim zapoznać..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak będą pety rzucane z góry to będą grill. Jak będzie czysto nie będzie grilla
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niby człowiek wiedział a jednak trochę się łudził...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dalej będą śmierdzące grille w ogródkach... (też zakazane w regulaminie)

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....