Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widać kulturę na osiedlu...Jedni rzucają pety do ogródków ,inny ma wywalone że ludzie mieszkają i wierci od 6:30 bo nie umie albo nie chce czytać regulaminu..Ciekawe co będzie dalej...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego zakupiłem mieszkanie na 4 piętrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieźle Cię tatus nazywał skoro znasz takie stwierdzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nie rzucać petow ogrodek b3 zachowujemy się poważnie i korzystajcie z popielniczek O ile wiecie do z czego o służą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Telewizja naziemna B1

czy ktoś w B1 odbiera dvbt?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wtedy taki myśli że nikomu nie przeszkadza i kuje po nocach..Niestety niektórzy są ślepi i nie widzą że dużo mieszkań jest już zamieszkałych..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to jesteście jacyś dziwni...Biorę regulamin idę do sąsiada i grzecznie uświadamiam ;) a jak so boicie to policja..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Anonim
2019-03-29 19:14:56
Drodzy sąsiedzi czy mozecie zapoznać się z regulaminem i przestać kuc w ścianach od 19 do 23:30?!!! To już jest zakłócanie spokoju. Zwlaszcza w b2
Niestety potwierdzam, co zaglądam do mieszkania to tłuką i tłuką, nie wiem co można w kółko kuć i wiercić przez 2 miesiące..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kartka była wywieszona ale nie poskutkowalo... No trudno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo pewnie i tak nie czytają forum skoro kują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję napisać kartkę i wywiesić na klatce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy sąsiedzi czy mozecie zapoznać się z regulaminem i przestać kuc w ścianach od 19 do 23:30?!!! To już jest zakłócanie spokoju. Zwlaszcza w b2
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba było zwrócić uwagę a nie cwaniak na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Do rodzicow wypuszczajacych go.wniaki na osiedlu: nauczcie dzisiejszego dzieciaka z hulajnoga dbac o osiedle a nie biega, wspina sie po tym piachu przy blokach i rozrzuca piach...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak byś był doinformowanym to można to zrobić ludzie czy wy z choinki się urwaliscie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj ale to chyba nie faktura do zapłaty bo przecież płaciłem Z miejsce

dzisiaj pan dostał?

Ja mam coś na mailu Ale to nie zaczynasz tylko za komórkę miejsce postojowe rozliczenie ale to chyba niecdo za0laty

W ubiegłym tygodniu Veidik wysłał rozliczenie do Polnordu, więc na dniach powinnyśmy dostać jakieś faktury z Polnordu.

Czy ktoś już dostał rozliczenie za luty?? U nas nadal nic..

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....