Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

A po drugie jaki sens miec kontakt na zewnatrz jak nie ma zadaszenia nad nim...........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie obchodzi mnie wizualizacja gdy bedzie moklo mi pranie meble czy co mi sie zechce tam postawic. Dlatego chcialabym by polnord zrobil 1 ciag tych szklanych daszkow w 1 lini. Zeby zrobic to na wlasny koszt trzeba miec pozwolenia inspektora budowy projekt i Bog wie co jeszcze bo podobno podchodzi to pod zmiane budowlana... Nie zauwazylam w projekcie ze bd dach na 1/4 balkonu tylko..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

2018-09-10 18:40:35
Mozna za tego cos robic?
Proszę, nie psujcie nam bloku jakimś pseudo zadaszeniem pojedynczego balkonu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mozna za tego cos robic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jest z każdej strony jeśli balkon jest ostatnim. U mnie w B2 na 3 piętrze od strony stawku to daszek będzie chyba na 1/4 długości balkonu ( tylko nad wejściem) ale tak było w projekcie :-(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marta
2018-09-10 17:26:46
Czy sa tu mieszkancy b2 z 3 pietra co maja balkon wychodzacy na przeciwko ulicy guderskiego? Czy widzieliscie ze mamy pol balkonu "odkrytego" czyli zadaszenie jest tylko nad drzwiami i tyle. A reszta balkonu gola. Mozna cos z tym zrobic nie na wlasny koszt?
Sprawdź na wizualizacjach, tak miało być
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na,innych osiedlach też nie ma zadaszonych całych balkonów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...czy lepiej: czemu mam miec nago balkonem i sam martwic sie o naprawic tego?

chyba tak samo mam z ostatnie pietra :(. Szkoda! ... Marta, znasz koszty aby "naprawic"?

nie na caly balkonem?

Czy sa tu mieszkancy b2 z 3 pietra co maja balkon wychodzacy na przeciwko ulicy guderskiego? Czy widzieliscie ze mamy pol balkonu "odkrytego" czyli zadaszenie jest tylko nad drzwiami i tyle. A reszta balkonu gola. Mozna cos z tym zrobic nie na wlasny koszt?

leży prawie rok i nikt nie zabrał tego eksponatu hehe oczywiście ten pomysł był lekko z sarkazmem wiadomo że słupki są bardziej po ludzku bez obrazy nikogo hehe

Zawsze ktoś zabierze ta owa oponę np :p a widziałam że u mojego kuzyna jak się dogada z administracja to mogą być słupki ale to wszyscy muszą chcieć

zawsze mozesz zrobić jak Pan z sąsiednich 2potoków położyć na swoje miejsce postojowe stolik do góry nogami i starą opone na to :D i nikt juz nie ustanie :D

...

Ja nie mam prawka ale miejsce postojowe mam ;)bezie jak znajomi przyjeżdżać będą .. tylko czy nikt nie stanie przecież słupków nie będzie

A co się będę szczypać to teraz towar deficytowy :D Tym bardziej z tego co wiem to na fotoplastykonie nie będzie żadnych miejsc dla gośc
Nawet pod żabką nie zaparkujesz bo już teraz jest problem z miejscem a co dopiero jak wybudują wszystkie bloki

Bit
2018-09-08 07:46:57
sprzedam w b2 za 35 tys
ok. 2 raz wiecej ... wow :-O

sprzedam w b2 za 35 tys

Witam. Czy była by możliwość kupna samego miejsca w hali i jaka cena

Polnord ma tam działke
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....