Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hmm ja też z b3 i u mnie nie ma jakis nieprzyjemnych zapachow z went. :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U nas też wszystko cycus glancuś:D byłem jeden mały problem z oknem w sypialni bo było słabo uszczelnione ale w sumie problem naprawili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do artura...Trzeba było zapytać przy odbiorze a nie teraz głupoty i obelgi wypisywać...spójrz na siebie i nie obrażaj innych..miejsca przy lokalach usługowych są ogólnie dostępne,wiec przestań się spinać...druga sprawa to nasze osiedle i jeśli ktoś do mnie przyjedzie to logiczne że nie zastawi miejsca sąsiada,tylko pojedzie na parking przy sklepach...O!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Narazie to nic nie ma i się nie zanosi lw tych lokalach więc o co spina
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie przecież nasi goście też muszą gdzieś zaparkować przecież nie każdy ma po 2 miejsca żeby goście mieli gdzie stawać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

januszu parkingowy. te miejsca sa dla klientow lokali nie dla twoich gosci z mlawy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

co za marudna somsiadka

RadDar

Mi się na razie wszystko podoba i nie żałuje zakupu. Polecam jak lubisz spacerować bo dużo zieleni jest dookoła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie wszystko bez zarzutu z wodą. Można brać gorącą kąpiel:p PS. Polecam kąpanie się we dwójkę z drugimi połówkami – przyjemne z pożytecznym! :D

Same :P Przed kupnem oczywiście też sprawdzaliśmy z wybranką jak wyglądają opinie, ale pojechaliśmy do biura i byliśmy mile zaskoczeni profesjonalnym podejściem więc zaryzykowaliśmy. I co? I nie żałujemy! Były jakieś małe usterki typu – nie dokręcona rączka od drzwi balkonowych, no ale cmon deweloper wszystkiego nie dopilnuje:P

Poprawiają i wwiercili się w elewacje .. jak będą potem problemy z elewacja
to nas obarcza wina...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-04-24 15:28:28
Polnord poprawia odpływ wody z tarasów, bo jest z tym problem.
z tarasow czy tez z balkonow ?

Polnord poprawia odpływ wody z tarasów, bo jest z tym problem.

Co sie dzieje w budynku B1 na 4 pietrze ??
Sciągaja z tarasu tą kostke chodnikową ???

nie chce sprzedawac -/garaz w B2/ sale moge wynajac na dluzszy czas. jak mowilam cena 200 zl/mc

Polecam bo nie jest to typowe blokowisko tylko kameralne bloczki. Z administracja kontakt na
razie super bo szybko pomogli ze źle uszczelnionym oknem. Jest OK.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

2019-04-22 21:18:25
Miejsca postojowe dla znajomych są przy lokalach usługowych jakby kto pytał..No chyba że ktoś ma wykupione jedno miejsce dla siebie drugie dla gości ( w co wątpię) A kurier sobie poradzi..
brawo

Miejsca postojowe dla znajomych są przy lokalach usługowych jakby kto pytał..No chyba że ktoś ma wykupione jedno miejsce dla siebie drugie dla gości ( w co wątpię) A kurier sobie poradzi..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kurier czy znajomy jak przyjedzie da znać jak ty będziesz w domu nie problem masz pilota i otwierasz :) jak nie to na ogólnodostępny niech stałaja N vivaldiego nie maja problemu i sami chcieli szlabany
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko wtedy znowu będzie problem z kurierami, dostawcami, poczta czy znajomymi którzy przyjeżdzają w odwiedziny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4