Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Parking
2019-04-22 15:14:46
Witam.
Zauważyłem że ludzie coraz częściej z poza osiedla parkuja u nas na parkingach i spacerując sobie nad zbiornik. Może teraz gdy nie wszyscy mieszkańcy mieszkają nie jest to problemem ale w późniejszym czasie będziemy się tym denerwować. Może na pierwszym zebraniu z veidikiem zapytam o opcję zamontowania szlabanow jak to jest na reszcie osiedli? Co myślicie o tym?
Zgadzam. Priorytet...dziwne ze nie już we projektu od początku (kwestia kilka stówka zlotów dla mieszkaniu)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram wjazd tylko na pilota. Już wcześniej owym mówiłam
Pozdrawiam z B 3
I uniektoruych nie płacą za szlabany bo poszło z funduszu. Tak jest na vivaldiego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam.
Zauważyłem że ludzie coraz częściej z poza osiedla parkuja u nas na parkingach i spacerując sobie nad zbiornik. Może teraz gdy nie wszyscy mieszkańcy mieszkają nie jest to problemem ale w późniejszym czasie będziemy się tym denerwować. Może na pierwszym zebraniu z veidikiem zapytam o opcję zamontowania szlabanow jak to jest na reszcie osiedli? Co myślicie o tym?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam gdzie teraz jeszcze mieszkam nowi sąsiedzi z ostatniego piętra sobie gdzieś poszli a pies sobie szczekal z małymi odstępach na oddech od godz 21 do 24 potem już spałam.. Biedny pies mam nadzieję że tu są inni ludzie i tak nie będą postępować
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może by tak kupić dom na odludziu skoro tak wszystko przeszkadza. Naprawdę trochę zdrowego rozsądku .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

To że pies jest na podwórku nie świadczy że nigdzie nie był! Po to ma ogródek żeby na nim być kiedy ma ochotę. A jak już mamy takiego znawcę , to może weźmie Pan / Pani pod uwagę ,że zwierzęta też muszą przywyknąć do nowego miejsca , to wymaga czasu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

No cos z wentylacją musi być,skoro czuć smród papierosów..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ze z wentylacja w b3? *jakie piętro? Pytam bo w połowie od koniec maja się wprowadzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mam ten problem B3
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie to jest chyba problem z wentylacja- coś jest nie tak, bo do nas wpada smród papierosów do kuchni od któryś sąsiadów :-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właściciele wypuszczają swoje szczekające pieski do ogródków, zamiast ruszyć cztery litery i wyjść z pupilem na spacer nad zbiornik. Chyba niektórzy zapomnieli, że mieszkają w budynku wielorodzinnym. Jeżeli piesek nie reaguje na komendę "cicho" i ujada na wszystko co się rusza, to może trzeba pójść z nim do szkółki obok? Kto ma pieska, niech go wychowa - posiadanie pieska to nie tylko przyjemności, ale i obowiązki drodzy sąsiedzi!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od dewelopera chyba jedno zostało na stronie 63m2. Czy po prostu ktoś sprzedawał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupno mieszkania

Pytanie do M czy mieszkanie w budynku B2 na osyaynim piętrze nadal na sprzedaż 56,2 m?
Proszę o wiadomość.

pozdrawiam,

Mieszkanie 56,2 budynek B2

Witam

Czy mieszkanie nadal na sprzedaż?

pozdrawiam,

sąsiedzi są chyba wyluzowani nawet za mocno bo co najmniej 4 razy w tygodniu moja kuchnia w b2 wali ziołem.....
Czy moglibyście palić na zewnątrz żeby nie zasmradzać mi mieszkania? Byłabym mega wdzieczna :)
A przy okazji cofające sie zapachy sąsiadów okapem świadczą o jakimś problemie z wentylacja? Czy to już taki urok?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja odebrałem mieszkanie z piewszego etapu i takie pierwsze ogolne przemyślenia są pozytywne. Jestem aktywny więc cieszę się, że mam blisko taki teren rekreacyjny. Z administracja na szczescie nie musialem mieć do czynienia :p a sasiedzi jak sasiedzi czasem wkurzający ale do przezycia;) ogolnie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To co robicie gdy macie zajęte miejsce idziecie szukać kto ustał czy może stajecie pod lokalami usługowymi? jasne że nie stajecie gdzie się da! więc przestańcie robić afery
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

B3 piętro 2 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0