Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chyba wiem o które auto z rejestracją na n chodzi... Zaobserwowałam że staje gdzie chce i nie tylko on..Blokady są tylko przykręcane więc wystarczy kluczyk i blokady nie ma..Niby pieniądze nie duże ale jednak..Są też takie słupki parkingowe koszt ok 100zł...Myślę że zaczniemy od tego..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blokady chyba są przymocowane przykrecone jakoś na środku...
Więc jak się wprowadza wszyscy to na zebraniu pogadamy o szlaban ach na vivaldiego wiem że to niedrogo wyszło im

Dokładnie ja też jestem z b3 jeśli czyta to osoba która ma rejestrację na n.. I miała kartkę z prośbą o nieparkowanie to ja :

Jeden jedyny raz udało mi się zaparkować na swoim miejscu parkingowym pod b3. Każdy staje jak chce a ja mam latać po całym bloku i szukać osoby która zajęła moje miejsce. Nie popadajmy w skrajności w skrajność informujcie swoich gości i fachowców gdzie mają stawiać samochody
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szlaban fajnie,ale zanim się cały blok wprowadzi to wiesz ile czasu zleci.. A jeśli chodzi o blokadę to właśnie się zastanawiamy nad tym..Pytanie tylko czy nie znajdzie się jakiś geniusz co nam to gwizdanie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może szlaban na początku ulicy dla mieszkańców jak na innyxh osiedlach otwierany N pilota i bez problemu nikt nie wjedzie :)
A co do słupków to będziesz montować albo wiesz gdzie się Załatwia?
W Borkowo widziałam pełno takich słupków widocznie mieszkańcy jednakowe sobie zakładali

Te przy bloku nr 15 ,od ulicy ;) tam przy Żabce to tamtego osiedla..Ale w ostateczności jak tu nie będzie to myślę że tam można autko zostawić ;)

Dzięki, te miejsca pod lokalami usługowymi to tam przy żabce i dalej czy przy lokalach w naszych blokach też są?

Jak Mąż w pracy to goście stają na naszym miejscu, a jak Mąż e domu to odsyłam pod lokale usługowe..Taka dostałam informację jak odbierałam mieszkanie że ogólnodostępne miejsca są właśnie tam..A jeżeli chodzi o słupki,blokady na miejsca to można śmiało stawiać..Pytałam Pani z administracji przy okazji telefonu z prośbą o przekazanie pracownikom budowy że te miejsca parkingowe są nasze a nie dla nich..

Po co.. Lepiej starać na pierwszym lepszym wolnym miejscu bo tak nikt się nie stosuje do tego i staje na czyimś miejscu
Więc się ie zdziw jak ie wyjedziesz gościu przy b3 jak będziesz dalej stawał skoro wolne i nikt nie staje nie oznacza że jutro czy pojutrze tam nie stanę po to wykupiłem bymmogl stawać

"I trzeba się dopytać o słupki w miejscach parkingowych
Nie po to płacilam że teraz chamy stają na nie swoim miejscu"

A tak przy okazji, gdzie mowicie swoim gosciom zeby stawiali auta? :) Mamy w ogole takie miejsca?

"Ja mieszkam na 2 piętrze i w sumie na razie nie mam się do czego przyczepić wręcz jestem raczej pozytywnie zaskoczony. Btw może jakiś sąsiad chętny na kawkę/herbatkę? :d"

B2? :D

I trzeba się dopytać o słupki w miejscach parkingowych
Nie po to płacilam że teraz chamy stają na nie swoim miejscu

Właśnie rozmawiałam z księgową w maju będą wysyłać rozliczenia :)
T kawa to w b3 Moze? Ja się w czerwcu wprowadzam pozdrawiam

Ja mieszkam na 2 piętrze i w sumie na razie nie mam się do czego przyczepić wręcz jestem raczej pozytywnie zaskoczony. Btw może jakiś sąsiad chętny na kawkę/herbatkę? :d

@AJ: a nie chcesz sprzedac miejsca?

Jak masz taki problem z zarządzaniem tak małymi kwotami to proponuję teraz włożyć do skarbonki i wyjmiesz kiedy przyjdzie rachunek. Wyjdzie na to samo, nie musisz dziękować ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

co i jak

Czy ktoś może napisać swoje przemyślenia nt. ogólnego mieszkania na osiedlu tj. jaki kontakt z administracja, jakość wykończenia i okolicy no i najważniejsze jacy są ludzie? :D

ja chce wynajac miejsce garazowe w B2 - jezeli to kogos interesuje prosze sie odezwac na forum - cena 200 zl/mc

Chociażby po to żeby już wyjść na czysto a nie potem płacić za pół roku ..Bo lada moment też trzeba będzie za notariusza zapłacić..I też dlatego że są inne wydatki..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4