Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

2019-04-16 20:05:33
Jako sąsiedzi powinniśmy się zbuntować i nie zapłacić tego wyrównania na czas i mieć ich tam gdzie oni mają nas...
Wysla to zaplacicie, to oni dostana pozniej kase wiec po co tracicie swoj czas na proszenie sie o takie rzeczy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jako sąsiedzi powinniśmy się zbuntować i nie zapłacić tego wyrównania na czas i mieć ich tam gdzie oni mają nas...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miejsce w hali B2 400 zł za miesiąc wynajem lub 50 tyś sprzedaż
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tylko że wysyłanie maili i dzwonienie robi się nudne,bo cały czas człowieka zbywają...Tak samo jak z odbiorami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jak zadzwonisz jutro do księgowej to się dowiesz też będę jutro dzwonić bo ju, dziś nie odbiera

Ale przecież mieli do nas wysyłać rozliczenia,kiedy mają zamiar to zrobić ? Ktoś wie więcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ona dała nr do księgowej która zajmuje się 58 628 8975

Kinga rolnicze czynszu 503 189 943 ja mam taki nr od kier budowy

Za 80 tys. mogę sprzedać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widać wszyscy mają nas gdzieś...Bok nie odpowiada Pani z postu wyżej również...

Re: Nr telefonu

694492056 - pani Anna Szymańska Polnord

Nr telefonu

Czy ktoś posiada jakiś nr telefonu do Polnordu ? Bo z tymi rozliczeniami to są jakieś kpiny ile można czekać? BOK ma tak jakby wyłączony telefon ...

Ktos moze chce sprzedac miejsce w hali B2? :)

Okazało się że mój rachunek gdzieś zabłądził..Dobrze że zadzwoniłam,już opłacone..Jakież to zdziwienie by mnie ogarnęło jak na święta by prąd wyłączyli...

Z energi był już dawno, jutro upływa termin płatności mojej

Tak się składa że maila sprawdzam kilka razy dziennie,więc z Energii nic nie mam..

Z energą jest tak ze dostajesz faktrure elektorniczą wiec lepiej to sprawdz a nie czekasz na papierową

Tak i jak zwykle bywa z Polnordem na gadaniu się kończy...A kiedy podpisała Pani umowę z Energą ? Bo też już w czas żeby przyszedł pierwszy rachunek za prąd.

Pod jaki numer dzwonić odnośnie rozliczeń?

Ja tylko energii dostałam a jak dzwoniłam do pani odpowiedzialnlnejcza rozliczenia wiem jaka mam już kolejne trochę he duża mi się wydaje jak na moje małe mieszkanie zapewne Przez kontenery mówiła tydz temu że już będą wysyłać