Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziękuję. :) jednakże mi nadal nie działa.. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też dziś podłączyliśmy się do tej zwykłej ;) w skrzynce multimedialnej jest kabel i tzreba go wkręcić w wejscie,pierwsze z od lewej strony :),wyszukać na TV kanały i gotowe ...38 kanałów :) i żadnego przycisku nie trzeba włączać a nawet go nie ma ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem jakie są skrzynki i od czego.. :) w pierwszej mam wszystko do góry a w dolnej nie mam żadnego przycisku :) ale dzięki za checi

U góry jest skrzynka po razem od prądu itp t doln od TV nie wiem a to nazwać Pr, y is prstryczek.. Te od prądu jak do góry wł ja na dół wył
W tej dolnej są od TV ta skrzynka to takie drzwiczki białe comasz w ścianie po lewej tak przynajmniej u mnie

Ja nie mam żadnego przycisku, albo jestem ślepy.. I nikt przy odbiorze nic nie wspominał o tym ja w sumie też nie myślałem by spytac

A w skrzynkę zaglądałes Pan który oddają wal mieszanie mi mówi i pokazywał który przycisk do góry i jest od naziemnej

potrzebujemy wspólnej anteny na dachu, aby odbierać kanały dvbt Wydaje mi sie ze nie pomyśleli o tego.

Re: Osiedle Fotoplastykon

My również nie otrzymaliśmy. Będzie ciekawie jak zapłacimy za 2 miesiace w jednym miesiącu :)
A czy ktoś wie czy naziemna tv jest tutaj? Podłączyłem kabel i nie znajduje mi żadnych kanałów..

Re: Osiedle Fotoplastykon

Czy ktoś z mieszkańców otrzymał już jakaś fakturę do zapłaty za użytkowanie mieszkania. Od dewelopera bądź zarządcy za czas od odebrania mieszkania do końca lutego?
Mieli wysyłać mailem bądź wkładać do skrzynek, ale do tej pory cisza.

czy kupilem sie mieszkaniu w Polsce czy w Afryki? :-D

Innych rzeczy też nie rzucać... Puszek itp dziś zauważyłam puszkę i napój z niego.... Na ogródku pety też
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę pilnować zarówno siebie jak i swoich robotników i nie rzucać petow na mieszkania parterowe jak później nie chcecie mieć dymu po grillu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Źle to określiłem,po upływie 30 minut, wody ciepłej jak nie ma tak nie ma...Już jest problem zgłoszony..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaprzeczasz sam sobie najpierw napisałeś ze długo czekasz aż poleci ciepła woda a później ze po 30 min. dalej jest zimna wes się zastanów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisałam do Pani od rozliczeń pod koniec lutego z zapytaniem o czynsz..Dostałam odpowiedź że czynsz naliczany od dnia odbioru i że faktury niebawem dostaniemy od dewelopera..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co z czynszem? My płacimy za luty? Jeśli tak to kiedy? Nie dostalem za luty do tej pory żadnego rozliczenia. Ktoś sie orientuje jak to jest? To moje pierwsze mieszkanie w bloku dlatego sie nie znam :)

U mnie niestety nie,może lecieć 30 minut a i tak leci zimna...Gdzie to zgłosić?

woda jest gorąca przecież..

Dzięki a do tej pory kąpać się w zimnej? Świetnie...

Netia TV z netem 150mbs 43zl na światłowodzie który mamy działa super